Bonsoir.

1

Yo. Morsan är i Cannes efter en äkta rövdag! Allt började när jag klev ur taxin 04.55 och där och då lyckades glömma kvar min mobiltelefon. Detta insåg jag precis och exakt när taxin rivstartade. Perfekt liv!!!! En sprillans 3 dagar gammal iphone!!! Med sms-funktion!! Kamera! Snapchat! Boarding pass!!!!!!!

Lyckades ändå hantera sitsen (efter att ha panikat ordentligt och stannat andra bilar och grinat osv). Men det är bara materiella ting. Lite astrist dock att inte kunna 1. kontakta kompisar/kollegor här i Cannes 2. inte hitta nånstans pga har ingen karta/gps 3. va skraj att komma bort från folk och hamna vilse 4. inte kunna ta snögga bilder.

Som tur var hade jag ändå med mig min datta. Med photo booth!

Bild 2016-06-19 kl. 15.22 #2

Bor rätt perfekt 5 min ovanför festivalområdet. Ätit sardellpizza och moules frites och ska nu krypa ner till ORANGE IS THE NEW BLACK jaharaå!!!!

PS färga inte håret nån kväll för att du får feeling med joico k-pak i kulören “titanium”.

MVH trollet plupp

One Thought on “Bonsoir.

  1. Haha, kikade just in här och fy bövelen vilken rolig blogg! *followar på bloglovin 100 ggr om*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation