Vykort från södern.

HeeeEEEEeeeEEEej! Nu har vi varit ute på Sverigevägarna i 1,5 vecka, imorgon åter till civilisationen och torrschampo, nagellacksborttagning, fullt kylskåp, 0 st flugor samt annat underbart. Tänker dock mest på alla garanterat avlidna växter jag precis investerat i!!!!!! IDIOTI!!!

Vi började iaf med att åka 70 mil på sommarens varmaste dag i den gamla saabisen utan AC. Utan stereo. bara med varandras Goda Humör.

:/

IMG_0568

Tillsist kom vi fram till Skillinge i Skåne, ett litet samhälle vid kusten. Tog dock ej mer än 5 min innan jag träffat på två kollegor. En tredje mötte jag vid det enda pokéstopet dagen efter. PERFEKT OCH UNIKT!!!!!! E skillinge “känt” eller vad händer

IMG_0506 IMG_0470

Var ändå väldigt softa dagar med bad, grill, spel och en festkväll på en i stort sett helt tom nattklubb i Simrishamn som mer kändes som en vägkrogspizzeria. Viktigt att ni hänger med och skriver ner allt det här viktiga ja säger nu!!!!

IMG_0489

En annan höjdpunkt i Skåne var SJÖBO MARKNAD. Shoppade loss! Eller inte loss-loss, det fanns mest vaxdukar, flätade korgar, mirakelprodukter och t-shirts med texter som “jag är inte gynekolog men jag kan ta en titt!”.  

IMG_0830

Efter detta åkte vi förbi Åhus en sväng innan vi hamnade i Kristianstad. Tokdött där (juli kanske) men mycket vackra pastelliga hus! Här är man mycke pigg i nån tuff park med massa birds i. PS, om nån vet någon som uppfunnit en plastikoperation för dålig hållning, kommentera nedan. DS. Ja sen var vi i Sölvesborg också för att gå i Jimmie Åkessons fotspår……….. Det sög rätt mycket där. men men!

IMG_0631

Efter en riktigt tradig hotellupplevelse var det mkt GÖTT att åka till Växjö och PM & Vänner som jag varmt kan rekommendera!!!! Kanske den bästa hotellfrucka en ätit? Plus fräscht och trevlig pool bla bla bla.

IMG_0654

Här är jag full och nöjd med min outfit :)))) Det är liksom rosa och svart som varvas! Matchas!!

IMG_0661

Efter en dag i Växjö åkte vi serpentinvägarna genom Småland, så himla gölligt?? Älskar ju Åsa-Nisse, levde mig verkligen in längs the road! Åkte en störd omväg för att äta lunch i en nationalpark som hette Aboda Klint i en supergöllig timmerstuga. Viltpytt!!!!

Efter detta kom vi fram till Oskarshamn där vi bodde på nåt solblekt best western med pensionärer och medelålders män klädda i vitt. Låg längst ute på en udde så en fick knata 40 min för att komma till “stan” men det var det ju kanske värt…………..Nje. Sen blev det färja till Gotland och martins landställe!!!!

IMG_0748

Grannhuset har fått kattungar så har väl gosat sönder sig!!!! IMG_0821

Här har vi tagit det mest lugnt. En annan vill ju inget annat än att ligga utfläkt, läsa böcker eller googla på korsord, dricka té och hålla truten på semestern. Segt att man har en partner som vill umgås hela tiden!!!! Men men, man får anpassa sig. Imorgon civilisation!!!!
/F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation