*skrikskrattar galet*

Funderar starkt på att ringa SVT PLUS efter två www-katastrofer.

image3xxl

Köpte denna lövley klänning på asos för 3 veckor sedan inför ett stundande bröllop. Efter 2 veckor hade jag fortfarande inte fått den och mailade. Tydligen hade klänningen aldrig lämnat lagret vilket “aldrig händer”, man bara ok jupp skicka den nu då. Fick nu svaret att klänningen är tyvärr slut…………… Man ba, hm, ja jag vet! Fast jag beställde den innan den var slut! SY EN NY? LÖS DET? Dom ba: nej….. Kollat av nätet och ebay och Den Finns Inte. Det kom en tår i ögat, javet det e ba en klänning men ni vet när man hittat nåt å ba puh yes det blir soft

Checkered-stol-350x420

Nu kommer det lite hate på en svensk sajt som heter Trendia som sade sig ha denna stol från Hübsch jag letat efter. Hittade den på andra sajter men de skrev att de hade den i lager så man bara YASS då får jag den snart. En månad senare, ingen stol inget livstecken trots 2 mail. Då ringer jag och så svarar en snubbe med förnamn, som att jag ringt hem till honom? Han bad att få återkomma med återkom inte så jag återkom och det visade sig att de inte alls hade någon stol. Och nu är det slut överallt. Bad dock gulligt om ursäkt så jag sa ja det sög såklart, sätt tillbaka pengarna, det är ok. Efter en vecka fortfarande inga pengar. SKJUT MIG del 2.

 

Slut på rant om onödiga ting!!!!
– Styrkekramar till mig själv.

6 Thoughts on “*skrikskrattar galet*

  1. Såg den där klänningen på idaekw.se som hade den på bröllis, tänk om hon kanske vill sälja sin? Om du törs fråga!

    Även 100% förståelse för enorma frustrationen i båda ovanstående situationer :((

  2. Pauline on August 16, 2016 at 5:30 pm said:

    Jag som är lite nervös inför att ringa okända personer fick ett obehagsrys av det där att gubben svarade med förnamn… Kan folk hålla det lite professionellt och svara med företagsnamnet istället? Och ha rätt lagersaldo och betala igen för olevererade varor, herregud, tack för varningen om det företaget..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation