Shroooms.

Bild 2016-08-18 kl. 09.23

Hej. Den här lilla grisen är hemma sjyk. Nedbäddad i nya trendiga linnelakan. Gråa också, ännu mera trend! Från H&M Home om nån bryr sig. Det har varit lite trauma i min mun de senaste dagarna, har känt mig torr och konstig. Och i förrgår tittade jag till på min tunga och den var……veckad? Vägrar visar fotografi så här kommer en SKISS!

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 10.30.07

Fick självklart panik och ringde vårdguiden och de trodde jag hade svamp. Svamp i munnen. JOHOPP!
121

Inte alls en tung vetskap att bära på… Fick gå runt på jobbet med saliverande halstabletter och vichyvatten som en 92-årig person plus redig dos ångest. MEN så gick jag till vårdcentralen igår och de sa att det var ett klassiskt virus. Jag som redan börjat lagra skämt á typen “redan funnit svamp i år” osv osv.

Aja tja!!!!

 

 

 

2 Thoughts on “Shroooms.

  1. VECKIS on August 18, 2016 at 5:57 pm said:

    Men Gud VAD för virus har nojat över samma FÖR länge!!

    • FLICKPINGIS on August 19, 2016 at 8:18 am said:

      Detta sades inte, bara att det är sånt vanligt virus i näsa mun öron o att det då påverkat tungan… men att de ej va farligt.. kämpa på! alltid skönt att kolla upp liksom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation