mera houm dicår

Här är två saker relaterade till inredning!!! I helgen slog jag till på nedanstående majsiga fat på hötorgsloppisen… Men frågan är vad fakk man ska ha på det? Ser ju lite underligt ut när det är tomt så jag tänker direkt typ APELSINER? Men… det är ju inge gott :—)

2212

En klase banana?

22122

Nää det blir konstigt att ha massa fruktskålar i alla rum! Men vad kan man ha? Cash? Halsband? Nä d blir off i det rummet… Jordnötter med skal? Blir för “platt”!?

Det andra är att vi köpt en matta som jag blev så stört nöjd över. Har alltid gjort usla mattköp men den här var både bra i size o gjorde rummet mkt mera mys. Kolla!!!! Från Mio!

1121

Hamnade i nåt underligt photoshop-verktyg som heter exposure så det ser lite konstigt ut… Soffan är t ex ej kolorerad i senap! Och ja där är redan en fruktskål med färganpassade nektariner :—-)

/Kramar från gänget på Äntligen Hemma

6 Thoughts on “mera houm dicår

  1. Du kan ha ett inramat A5-print av något som kändes för *vräkigt* eller icke-måleriskt att ha på väggen!! På apelsinfatet alltså. Så får du lite höjd.

  2. Camilla on August 16, 2016 at 7:49 pm said:

    Är så glad att du börjat blogga så mycket! Gillar verkligen den här bloggen!! Har dock inge bra tips till skålen, men ville bara kommentera ändå så du vet att jag uppskattar bloggen :):):):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation