Ћао!

IMG_1109

Här står jag och tar en kreativ outfitsbild på ett brunt badkar i Serbien. Är nämligen tämligen nöjd med denna matchning “grön klänning vit krage + samma grön på socka + vit sko”.

Är iaf i Belgrad ett par dagar för att spela in fyra filmer som jag typ duttat med i 6 månader. Kan bli kul!! Eller det måste bli kul. Är här själv också p.g.a. är “mellan team” men det ska nog gå vägen… Självförtroende är A och O!!!!!!! Sen e de tyvärr ju så att saker som är roliga i manus inte alltid blir det på bild p.g.a. man “målar ju en tavla” med location casting styling props tajming klipp… Blir sällan så det va först i skallen men brukar lösa sig + att man lär sig mer och mer för varje gång. När jag va yngre och såg en reklamfilm med exempelvis ett bröllop trodde jag t ex att man ringde nån som hade ett bröllop och ba tjena kan vi filma er lite, inte att man bygger bröllopet från grunden m personer blommor klänning kyrka yada yada. Men men!!!! Anledningen till att jag förresten är i Serbien är för att det är billigt att spela in här. Men det ska se ut som i Sverige då. Köpte för säkerhets skull med en dalahäst från Arlanda att ställa i ett fönster…. Nåväl nog om detta jobbsnack, följ äventyret på snap istället där jag heter frisivlju.

Kramisar!!!!

One Thought on “Ћао!

  1. Haha älskar ditt sätt att skriva och bilden är så jäkla klockren. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation