Rekreation.

Min mormor har blitt sjuk så vi tog en sväng upp till dalarna i helgen. Kändes också lite skönt då jag har haft lite mycket att göra på jobbet på sistone. Detta är inte är någon fara i sig men då sover jag också sämre, äter uselt, städar aldrig, superdålig spiral osv. img_1268

img_1279

Förutom att hälsa på lella mormorn har vi gjort allt det där vanliga; klappat katt, gått på loppis, lekt med min systerson, ätit äppelmos, glott på löv, gått på kvarterspuben och i söndags drog vi till mitt special svampställe utanför Ludvika. Det bästa med att gå i skogen är ju att få packa termos, mackor med skinka och stekt ägg i prassliga papper, bragokex m.m. Mkt mys! Och två korgar kantisar o trattisar blev det.

img_1265

Sen har vi mest chillat i föräldrahemmet. Här är resultatet från en basilika min mamma köpt för 14.90 kr på ICA. Hon har inte gröna fingrar. Hon har typ en grön överkropp? Eller så är hon en mkt vis lögnare……. Nåväl: Denna myshelg förstördes dock av katastrofmensvärk på tåget hem. Och inatt vaknade jag av att jag inte kunde få luft i käften p.g.a. att det låg en tennisboll i halsen. Imorse kunde jag inte svälja utan att börja grina? Så mycket för den “lugna helgen”.
/F

2 Thoughts on “Rekreation.

  1. Hej! Vill inte verka som en super stalker men hur fina var inte dina glasögonbågar?!?!?! Blev helt kär! Vågar man fråga vart du köpt dem? Tycker f.ö. Din blogg är super och att du verkar vara en drömmig person. Heja dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation