johodda.

img_1664

Nog fick jag tag på klänningsjävuln från asos till bröllopet! Den kom plötsligt in igen i en storlek för stor så jag klickade hem den och åt mycket chips sista veckan! (Dålig bild men så att ni får bevis helt enkelt) Bonus också för min svarta underbyxa! Man kan inte ha koll på allt.

img_1654

Var annars mkt nöjd med mitt ZMINK denna dag!!!! Lite 60-tal å rosa å lila å även lite tokigt grönt under ögonbrynens början. Håret va dock uselt och skorna gick sönder men man kan ju inte lyckas med allt! Hatar verkligen mitt hår nu, är mellan frisyrer med trist utväxt plus den tråkiga längden “varken kort eller långt”. Funtar dock på att spara ut det lite o färga brunt i vinter för att sedan klippa kort o göra blont igen till våren. Ja nu kan ni lägga ner anteckningsblocken men det är bra att ni är på hugget och skriver ner!!!

/F

4 Thoughts on “johodda.

  1. Meget bra klänning&face, och tycker håret ser freshhh ut!! Har dock samma mellan-frisyrer-längd och känner själv TRÅK, men vill spara ut.. vad kan man hitta på då för att pigga upp??

    • FLICKPINGIS on September 20, 2016 at 9:01 am said:

      ja det e Frågan… Ja försöker nu iaf ha platt eller lockigt så det händer NÅT varierande – o sätta upp det slarvigt m hårnålar så det blir lite FluFF. men annars vet jag ICKE! keps?

  2. Älskade dina snaps från bröllopet!! Relaterade så till din “ångest”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation