they see me hatin´

En lista om röviga grejer helt enkelt!

Min äckligaste mat:
Det finns ju smaker som är mindre angenäma men just äcklig mat är svårt. Finns väl inget som är direkt ÄCKLIGT?! Kan dock rysa av konsistenser och jolmighet, typ en riktigt usel vegetarisk gryta med slemmiga, sönderkokta, supersöta grönsaker. En gång i Jerusalem fick jag iofs hamburgare och pommes frites i soppa. Du hörde rätt. I botten av en skål med buljong. Pommesen var…….not crisp om jag säger så.
chickpea-stew

Hatväder:
*BLÅST* alla gånger. Så tacksam över att ha varit uppväxt mitt i Sverige!!!!!

Då tappar jag humöret helt och hållet:
När något tekniskt falerar och jag inte klarar av att lösa det. Ex om nätverket nere, tv:n krånglar, kylen piper eller om jag ska koppla in min hårddisk och göra någon form av “backup” på rätt sätt. Skriker rätt ut!!!!!

Sämsta musiken:
Ryser starkast av rabblig musik med Kapten röd-tonaliteten.  De säger kallakallacka, kallakallacka, kalla på kapten röd – hela skutan går under utan ditt understöd….

Värsta tiden på dygnet:
Kl 14-16. Så värdelös tid. Man kan inte tänka, jobba effektivt, dricka mer kaffe eller känner sug att snusa. Hatar också tiden 04.20 – vaknar ALLTID då så fort jag har druckit lite öl kvällen innan.

Mitt sämsta humör:
Hatar att vara sur över sånt jag egentligen inte har rätt “till” – men fortsätter ändå att känna sig irriterad. Hjärnan förstår det rationella men kroppen tjurar och så blir man ännu mer irriterad på sig själv för att man är 8 år gammal. Är mkt hellre ledsen eller kanonarg.

Sämsta grejen jag äger:
Vår mkt äckliga toastol som ingick i lägenhetsköpet. Dålig kvalitet, ful och BRUN nere i röret!!!!! HATAR DIG men orkar inte byta dig :—)

Värsta personlighetsdragen:
Folk (mest killar) som tror att dom är kung/superbegåvade/världsviktiga men som egentligen e rätt usla och bara haft mkt tur i livet? Som levererar basinfo men med ENORMT självförtroende.  Eller de är väl inte värst men de är ofta mkt störiga och man vill ta dem ner till planeten jorden :—)

29ogot-joakim-lamotte-cb_4

 

Hej på dig!
/Frida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation