Rapporter från hemmakontoret.

Just nu byggs det om på mitt kontor vilket innebär att man antingen

1. får sitta i en uppvärmd fiskgryta a.k.a. köket – eller 2. jobba hemifrån. Gissa vad man väljer!!!!!

img_1920 img_1922

Tycker det är så himla mysigt? Man går runt i tofflor, duttar på nåt mail och plockar typ nåt dött blad från en växt. Lyssnar på glömda playlists, äter skumtomtar. Tar emot exakt 0 samtal eftersom min lägenhet ej har täckning. Bli dålig i magen av för mkt kaffe – men inga problem frida! du är i hemmet!

img_1921

Ser ni btw att “jättetavlan” jag klurade mig med har kommit o e uppe? Blev okej ju ändå!

img_1924

Är också mkt nöjd med min nya “bläckfisksskål” jag köpt av en svensk smed på etsy av alla ställen. Perfekt för di gulliga saltflingorna man vi ha framme. Nu köpte jag den mkt lilla versionen men det finns en modell större här.

 

Slut! nu ska jag väl “jobba”

6 Thoughts on “Rapporter från hemmakontoret.

 1. Nej men vänta nu, vadå “min lägenhet har inte täckning”? Hur funkar det? Hur kan det ens vara så? Jag har läst er/din blogg sen ni var på Hanapees plattform och aldrig kommenterat, och DETTA var tydligen det som fick mig att ta steget. Men är genuint nyfiken på hur livet levs då? Går du ut på gatan för att ringa någon? Vill gärna veta!! Uppskattar väldigt mycket att du bloggat så mycket, kul och snärtigt på senaste tiden! Puss!

  • FLICKPINGIS on October 19, 2016 at 8:48 pm said:

   hehe jadu… har en iphone med telia-abonnemang och när jag e hemma har jag EN PLUPP. Och om nån lyckas ringa låter det bara superhackigt så det går liksom inte! Kontaktade Telia då det ju är lite märkligt att ha det såhär i fakin innerstan där jag dessutom KAN SE EN MAST FRÅN FÖNSTRET – men tydligen kan HUS blockera signalen. Även mina egna väggar o fönster…? Detta i kombo med att smartphons numer har dessutom väldigt liten antenn. Telias råd var alltså typ: köp en gammal ericsson-telefon eller flytta till tält. Kaanoon då vet jag…. PUSS!

   • Vad störigt!! Tjocka husväggar som är i vägen liksom?! Ovärdigt en lägenhet i innerstan.. Tack för svar, visste inte att detta problem existerade i städer. Lösningen skulle ju kunna vara att skaffa hemtelefon hehe. En gammal goding som gärna kan vara stationär! “Du kan nå mig på 08–….”

 2. Hanna Gutke on November 7, 2016 at 7:00 pm said:

  Nu förstår jag varför vad som ligger bakom trafiken på min etsy-sida från “flickpingis.se” 😀
  Jag är så sjukt nöjd med att en av mina alster får stå i en sådan vansinnigt snygg miljö.
  Mvh/ glad smed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation