DEPP.

Igår kollade jag på massor av klipp från Aleppo. Tydligen finns det inte ett enda fungerande sjukhus kvar i regionen. Jag såg b.l.a. ett klipp på en liten gosse som blivit utsatt för en gasattack som satt och grät och frågade “will I live” upprepade gånger. Sen blir klippet grått eftersom även det sjukhuset blir bombat.

OM man nu tror på tanken med att ta från de rika, ge till de fattiga. Kanske man (eller iaf jag) ska börja agera mer efter den? För jag är fan själv rik. Dags att börja avsätta större summor varje månad. Gör gärna detsamma om du har ett par kronor över. Det behöver inte vara asmkt, det är ändå nåt. Världen brinner. Samtidigt köper man tulpaner, märkvärdiga doftljus och löjliga handväskor. BARN FAKKING DÖR!!!!!!!!!!!!!

https://lakareutangranser.se

 

2 Thoughts on “DEPP.

  1. JA! Tänker att en t ex kan avsätta en viss procent av sin lön (vad som är möjligt just för dig) eller köra det gamla beprövade autogirot. Jag gillar att fördela per månad om det kommer något riktigt bra initiativ, men vet ju att autogiro är bättre och mer energieffektivt för organisationerna då de kan lägga krutet på annat än insamling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation