RESAN!

Nuuuu har jag orkat koppla in mobilen till datorn. Jag och Martin åkte iaf till NYC & sedan MIAMI i mellandagarna så här följer en Rese Redovisning. Dock inga supersurprices p.g.a. förhåller mig som alla andra mkt till niotillfems oerhört utförliga nyc-guide!! Fan, det är lite tråkigt ändå att alla går på samma grejer? Nåväl, här är några såna och några egna favos.IMG_8206

Vi iaf bodde på Arlo Hudson Square, ett nybyggt och soft inrett hotell med minirum – men med bra location. Jättenära SOHO plus rätt nära både upp till WV och LES. Strosade runt första dagen då vi hade tur med vädret… Glodde på köerna till både Black Tap och Dominique Ansel bakery men blev trötta på hypen. Black tap gör helt sinnessjuka milkshakes, asså lätt 60 likes på insta-shakes men orka köa!!!

IMG_2668

Blev lunch på S´Macs som jag har skrivit om tidigare. Dom har iaf massa roliga smaker på mac&cheese, den med bacon och gruyere är absolut godast men man mår ju superdåligt efteråt tyvärr! I närheten ligger Tompkins Square Bagels också för den som precis som jag älskar bagels. Personlig favo: Everything Bagel med Scallion Cremecheeeese.

IMG_8289

En kväll käkade vi på The Boil, ett ställe man beställer skaldjur per pound och sedan inmundigar på detta opretentiösa vis! Märklig men kul middag……

IMG_8275

Var även en sväng till Rockefeller Center & här ovan Central Park p.g.a. alltid trevligt att ta sig uppåt nån dag. Fast var för kallt nu :-((((

IMG_2871

Artichoke pizza är en mkt bra liten kedja med svingoda slices, välj förstås artichoke som är superkrämig.

IMG_8271

I Trump Tower kan man köpa snygg merch! Bonus för att man blev visiterad vid ingången. Haha fyfan

IMG_2752

Var som alla andra på Mission Chinese Food men blev besviken på maten… Första rätten var denna dödligt starka kycklingen –  så inget annat smakade nåt pga död käft? Men snygg inredning förstås!

IMG_2767

Mös annars en hel del i West Village, mitt favorit place (och där jag bodde då jag praktiserade här). Ja annars gjorde vi inte så mkt mer än flanera runt, dricka öl på barer, peka på snygga hus, äta, osv. Gick på bio en dag förresten, rekommenderas om man är trött på att snacka med endast varann!! Kan också tipsa om promenaden från Washington Square, följ Bleecker street hela vägen upp till Chelsea market (där man bör äta hummer i pappkartong). Då passerar man svinmycket mysiga restauranger, barer, vintage, tebutiker, marc jacobs, magnolia bakery etc etc. Sen gillar jag att shoppa på MOMA store och Forever21 men det är typ bara det, hehe.
MIAMI!

IMG_3110

IMG_3135IMG_2928

IMG_3033  IMG_3070

I Miami bodde vi på South Beach vid art deco-distriktet. Var bara där 4 dagar så det var rätt kort men hann förstås bränna sönder ansiktet och göra slut på en miljon pengar på typ ingenting. Men det var mkt snyggt överallt, dock inte så nice restauranger och barer? Turistigt och oversize eller vad man ska säga. Låg mest vid poolen (i skugga) och höll käften. Men också en vacation! Sen var det superläskigt att landa och höra att det varit en dödsskjutning på flygplatsen vi just lämnat. HU!!!

KRAM!
/FSL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation