DETTA HAR TYDLIGEN HÄNT.

IMG_3320Förra söndagen avslöjade min kille att han varit i kontakt med lite kattuppfödare. Jag ba OOOHOOOOOO OJOJOJO OHOOO KEJ!!! Och att vi kunde få en träffa en liten kattis på redan på fredag. Den var mkt fin men kostade 12 000 kr… Javet. Så pang jag kollade upp annan katt i Säter (nära mina päron) som dom åkte och hämtade och så åkte vi och hämtade den i helgen.

SÅ NU HAR VI EN KATT JAG SPRÄNGS

IMG_3259

Det är en sån här “brittiskt korthår” som ska vara inomhus. Dock så är jag orolig att den kommer vara ensam på dagarna så vi kommer isåfall skaffa en liten kompis till den :))))) Har man en så kan man lika gärna ha 2?

Har iaf innan varit mkt tveksam till att ha innekatt p.g.a. uppväxt med bondkatter som fått vara ute. Och det här med HUR SKA MAN GÖRA OM MAN SKA RESA BORT etc… Men sen tänker man. jaha? Det löser väl sig? Man får väl skaffa en som e så gullig att folk vill ta hand om den då?

IMG_3445

Välkommen lilla pys! Har ej lyckats döpa den än utan går under arbetsnamnen Fritz Vasa Pablo Lotto Gustav Emser. Nåt blir det!!

Kram från Oss Båda

2 Thoughts on “DETTA HAR TYDLIGEN HÄNT.

  1. Man ser ju att det är en Fritz! Och helt klart med z 🙂 Så söööt!

  2. Maja Tägt on February 9, 2017 at 10:09 am said:

    Håller med! Är en Fritz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation