Gla helg

Jaha då lider denna helg mot sitt slut… Märkligt uttryck förresten. Helgen har ICKE bjudit på något nytt under solen: njutit av biggans café d paris-smör till På Spåret, spelat keybord, sänkt 4-5 flaskor rött, kollat slalom, haft mensvärk, promenerat till Preem för o choppa korv, Say Yes to the Dress-marathon, inte tränat, druckit thé i kanna, pantat, mailat, ätit bullar… D vanliga!!!!! En ny fast dålig grej var att Vasa har spytt idag :(((((((  Misstänker att han nallade  i sig nån cheeze chrunchers igår!!! Nu e han utmattad o sover, ja har legat breve o grinat o klappat på den… Fatta hur d blir ett Riktigt barn? Ryser av tanken… Nu ska jag koka fisk o servera i pygméportion adjö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation