DÅLIGT JÄVLA HUMÖR.

Vet inte vad som e med mig. Har på sistone varit sur arg irriterad molnig ledsen nere plötsligt lite gla men sen sur igen. Vafan e grejen???? har också TILLÅTIT mig utleva detta beteende, haft mkt kort ton och noll tålamod mot diverse personer etc. Pallar typ inte skärpa mig heller? Är ett SVIN o bara kör! Nä, men jag tror jag fan blir rätt påverkad över att ha hand om den här lella katten. Är oväntat stressande att ha ansvar över en liten skrutt och gå runt och oroa sig för att den inte trivs/är tillräckligt stimulerad/e ledsen men ej kan berätta detta PGA ÄR EN KATT och ej HUMAN. Inte heller blev det bättre av att den käka nåt mystiskt i lördags och spydde under söndagen. Nu får den alltså bara kokt fisk men den gnäller massa så man e orolig ggr 10 000% men det är säkerligen ingen fara…Dock så projicerar jag ALLA mina hypokondriska grejer på detta lilla liv. Förstår ni då hur det blir med ett BARN? Är livrädd för detta. Även om en katt kanske är 5% av den känslan är det något i det som jag aldrig tidigare närmat mig. På ett intellektuellt plan fattar man ju att det kommer bli livsomvälvande men… Att på riktigt dagligen behöva oroa sig och ansvara över ett till liv? Man kan ju inte ens ha kontroll över sitt eget å då ska man sätta ett ytterligare till världen????????? Som inte heller kan prata i början och förklara whats up med den???? Ja det blir väl bra!!!! Till skillnad från detta inlägg!!!!! Katten ska få en kompis då blir det nog bättre.

 

Och ja jag har just haft mens hurså

taggarna e mkt utåt!!!!!

 

sorry hehehe krammmmmar

6 Thoughts on “DÅLIGT JÄVLA HUMÖR.

  1. Marika liuise on February 24, 2017 at 2:50 pm said:

    Detta va ett jättekul blogginlägg med roliga formuleringar!! Blev glad o jämn i humöret efter läsning

  2. Jag har vuxit upp med hundar men ändå kändes det inte bra när jag skaffade min egen. Det kändes som att jag blev väldigt begränsad och styrd när han kom, och jag känner igen det du säger, man tänker bara på om den är stimulerad, måste den leka, mår den bra eller inte osv. Men det släppte, jag lärde mig tolka hundens egna signaler om hur den hade det, när den ville gå ut, när den var uttråkad, och det kommer du också göra, lovar det. Det tar lite tid men sen kommer allt kännas som det var innan men du har en extra gosighetsfaktor i ditt liv i form av en katt 🙂

  3. Mm…har en hund som jag älskar megamassor och vill ska ha det toppen, och så ska jag och sambon ha barn om några månader. Oro på oro helt enkelt. MEN kan tipsa om detta smarta för den dag det eventuellt är bäbis på g och man gärna vill fatta något av det den vill förmedla: http://www.onewaycommunication.co/?s=baby+language&submit=Search. Anatomi! Logik! Helt enkelt bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation