SKITSAMMA.

Man ska skriva en viktig text som ska levereras under morgondagen. Man har skjutit upp detta men tänker att kvällskvisten ändå besitter en slags skribentromantisk charm. Man gillar idén av att låsa in sig och bara “skapa”. Man tänker märkligt nog på Jan Guillou, Hemingway och Schulmans pappa. Man tänker jättestarkt på Bodil Malmsten för att kvotera in en kvinna top of mind. Man blir plötsligt lite hungrig, nej inte hungrig utan mer nyfiken på kylskåpet. Man hittar en gulnad ostkant. Man går vidare. Man hittar den juniora påsen tryffelchips. Man tänker att skrivandet kan bli riktigt trevligt. Man förtjänar chips. Man får feeling och tänder ett ljus. Man sätter på en spellistan “classic acoustic music”. Man känner att det saknas något. Man hämtar lite rödvin. Man tänder ett ljus till. Man knäppar upp byxan och kollar snapchat. Man tycker Little Jinder är rolig men lite oroväckande gränslös. Man tänker EDSF då? Man tar en kylskåpskyld snus, en mun vin och det största chipset. Man tänker att den här stunden är på tok för trevlig för att befläckas med något jobb. Man har det bra. Man tänker på livet som dink. Man surfar lite. Man pinterestar lite. Man läser en text av Tone Schunnesson i Bang om feminism och fillers. Man lägger ut länken på FB. Man får inga likes. Man pinterestar lite till. Man undrar återigen vad som hänt med magnus och niotillfem. Man skäms över att man undrar. Man pinterestar lite till. Man funderar på att gå in på flickpingisbloggen. Man kanske skriver nåt. Man tycker att vinglaset rymmer ovanligt lite. Man får lite ångest över den verkliga deadlinen. Man tänker att den här texten kanske kan få bli annonsen? DELICATO Man skäms. Man öppnar word och tar ner bloggfliken. Man lovar dyrt och heligt att aldrig starta meningar med “man” igen.

 

 

10 Thoughts on “SKITSAMMA.

 1. Delicato – så kan du gå ner i spagat-o (?)

 2. Camilla on March 9, 2017 at 6:31 pm said:

  Hahaha åhh exakt jag varje kväll med en viktig inlämning!!!

 3. HAHA!

  Men du stora modeorakel, jag ska på klassåterträff (10 år sen högstadiet) om några veckor och vill se bomb ut. Vad har en på sig?

 4. HAHAHA VA? Åh neeej detta var exakt jag nu?!? Prick innan jag läste detta försökte jag se vad den där Magnus egentligen hade gjort…… Usch. Min hemtenta ska vara klar imorgon. Har ej börjat. Okej. Tack. Hej. :)))))

 5. Karin fhjkjsfuk@hotmail.com on March 9, 2017 at 9:46 pm said:

  ???

 6. Extremt starka igenkänningskänslor på det här. Särskilt grejen med “jag skriver det hemma ikväll istället, det blir ju lite mysigt”. Det är aldrig mysigt, bara ångestfyllt. Röstar dock för att ni ska köra denna för Delicato, jag hade sprungit och köpt mazariner direkt!

 7. johanna on March 10, 2017 at 5:31 pm said:

  hahaha alltså bästa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation