WHUT TO WEAR

“Men du stora modeorakel, jag ska på klassåterträff (10 år sen högstadiet) om några veckor och vill se bomb ut. Vad har en på sig?”

Modeoraklet svarar…

Åhåhåååh men hm, man vill ju helst ha fler detaljer. Sker träffen i gympasalen med tända lyktor och bål? Eller är det “ute på krogen”? Som är typ Harrys i Avesta? Vill man få revansch på Jocke i 6b som sa att man hade höknäsa? Som idag är en jävla nolla? Oavsett: här kommer lite tips från “kulan”….

Jag tänker att briefen e: cool & framgångsrik look. Men avslappnat framgångsrik? Inte som att man bryr sig “nämnvärt”…….. haha fyfan ursäkta men ni fattar!!!!

Två fina “etno-klänningar” (e d ok att skriva så??) med brodyr och mönster från ASOS! Älskar den nedre extra, får lite rysk dala-feel? Ps vet nån hur man sparar ner bilder därifrån? Jag får skärmdumpa det blir katta struf kvalitéee.

Vad osar mer framgång än en SUIT? Skulle vara medhavd guldtacka men det blir lite väl mkt kanske… Dessa också ASOS, hur snyggt var det inte med nakna shoulders? Blir nog Lägg i Varukorg för min del!!

Två mönstrade klänningar med lite lagom “see through” för Jocke. Asos igen.

Är ju också fint att vara rätt neutralt klädd men panga på med en GALEN kjol. Stylingen på den sista e 5 plus! Känns classy men ändå “party”. ASOS.

Sista 3 är från Topshop. Fint med tylligt + rosa som e så “inne”, den ljusblåa känns ju tokhärlig på sommarn kanske egentligen och den sista var fin & sval.

Avslutar med ett par gölliga sandaler från asos för 599!? Tecknad film känsla.

 

Hoppas det blir bra, det ser ut att bli en riktigt framgångsrik kväll…Enligt kulan… 
/Oraklis

6 Thoughts on “WHUT TO WEAR

  1. HITTAR inte den första på asos.com – vill du länka? Jättefin och eventuellt perfekt för dresscoden “sommarfin” till ett bröllop i sommar. Tack!

  2. Men åh! TACK! <3 <3 <3 Det är väldigt mycket Harrys i Avesta, nämligen Aveny i Sundsvall. Den första har jag spanat in sen länge pga tycker den är lite Gucci??? Men paljettkjol + vitt krås är 100% bomb.

  3. Och jag har irrat runt på asos men hittar inte den andra därifrån?? LOVE på den ryska dala-feelingen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation