Torsdagens textilier.

Detta är en vanlig stil ja brukar ha som jag lökigt nog kallar för “britt”-stil”: nån kortärmad skjorta, bomber eller kofta, höga tighta jeans, socka som syns och låga kängor typ martens. I dette fall:

bomber – weekday
mat-piké – ebay 
jins – weekday
skor – micke kors
frisyr – drop in på nåt märkligt hak på scheelegatan

Jag har alltså klippt mig p.g.a. gått omkring med ett SKATBO på huvut i 3 mån? Varför har ingen sagt ngt??? Falsk vänskap….. Det tradiga var bara att jag bad om en RAK PAGE. Javiiiiisst kvittrade frisören, men vi kan ju forma den lite också… Snippe di snipp sa d med saxen så blev det exakt detta:

Såatte, ring mig när den RIKTIGA 90-talsstilen är tillbaka.

/F

2 Thoughts on “Torsdagens textilier.

  1. Hej! Har kommit på hur (ibland) kan ladda ner bilder från Asos istället för att printscreena: bildgoogla på varunamnet (eh kommer inte på vad det heter?? Namnet på plagget alltså: Asos Black Velvet BlaBALABA) så brukar alla bilder dyka upp. Lifehack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation