BIG LITTLE LIES DÅ.

————–*FET JÄVLA MEGA SPOOOILERRRRRR*———–

 

Men alltsååååå säsongsavslutningen av HBO-serien Big Little Lies? Måste vädra lite….

Den här serien var verkligen i mitt tycke. Älskade att de kvinnliga karaktärerna är i centrum OCH är mångbottnade; med goda/dåliga sidor/inte bara mamma/flickvänner utan även vänner/lovers etc. Bara sån detail att introt endast har damer i bild men de kända herrarna får endast stå med i namn (trots ibland större roller/kändare).

Plus då musikläggningen och miljöerna, hur de visar på flera sidor av föräldraskap och den destruktiva relationen SAMT Reese Witherspoons gränslösa och underbara karaktär. Det enda som var litet störigt var nog Janes alla “mardrömmar”, sönderklippt och lite off. Nåväl, slutet då. Shit vad man undrade vem den döde var… Och det var ju bra att det var han!!! Men så märkligt att det var SKARSGÅRD som var rapist? Det tänkte man ju i avsnitt 2 redan p.g.a. enda andra våldsamma manskaraktären? Men varför slutade man tänka att det var han…? Försöker minnas varför jag avfärdade honom som detta, hade Jane och han någonsin träffats i en scen? Tror inte det?? Märkligt. Aja. Men jesus vad starkt det var när alla tjejerna stod där på platån. Släppte allt. Blev sams. Blev en grupp. Blev starka tillsammans mot det Äckliga Jävla Mansgrise Hotet. Kände så mycket grejer av det där av nån sjuk anledning, satt o hulkade o vifta med näven mot den där jäveln….. Nåväl. Jättebra serie iaf. Hejdå!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation