VÅRKLÄDER.

Vår! Fan vad det är mkt fint kläder i butikerna nu. Men också mkt fult? Typ avskyr allt på & other stories?? Vet inte varför allt fult med 90-talet e tillbaka…. Singoalla å diverse FLADDER är inget för mig precis som tight plus urringat plus magkort?

WTF är det här från en marknad eller?

 

Tänker iaf försöka ha asmkt pastell (framförallt ROSA) i olika nyanser – samt blandade material; metallic, sammet, “skinn” som man väger upp med mkt svart och tuffare skor á kängor/martens. Lite snyggt nytt då:

H&M!

  

ZARA!

Monki!

/F

2 Thoughts on “VÅRKLÄDER.

  1. hej du som ger så bra tips! jag tycker att det vore kul om du gjorde en liten fest inspiration shopping style trend party-lista dvs pynt till fest! ska ordna livets fest dvs graduation from university och det ska vara bra dekor!! tänkte jag. vet du något om “fest” med bra stämning ich hur man uppnår det?????

    • FLICKPINGIS on April 26, 2017 at 11:53 am said:

      hej! skoj! hm, jag skulle börja med att hitta på kul tema. även om temat är graduation kan man ju lägga till ett lager till typ high school 90-talsfilm-style – eller svartklädd graduation eller typ FRIHETSTEMA eller vafan man nu vill ha. Ja sen skulle jag köpa en miljon olika prylar på ebay pga billigt som fan o allt finns. ljusslingor, pinatas, muggar etc. Kan även rekommendera importören kina-li på ringvägen, de har också webbshop vet jag. Börja där för inspo vetja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation