söndagsnjutt.

Glá söndag!!! Här sitter jag med en go “caprese” med jordgubbar å burrata, linnea wikblad style. Ni har väl för gudars skull köpt hennes kokbok Killmaterskan? Kan inte tänka mig en bättre gåva till någon annan OCH en själv förstås. Lusläst och lagat sen dag 1! Är också en snutt ledsen (själviskt nog), p.g.a. har i säkert 10 år burit inom mig en liknande idé, ja svinenkla recept skrivna lite sköj. Så kommer Linnéa o ba Hello här e ett gäng skitgoda recept som e skrivna skit jävla sköj. Hatten e på backen, så e d!!! Lotta lundgren gjorde ju lite samma grej för ett par år sen; hennes stil o skriva är förstås också rolig men har en annan “ton” men Linneas e exakt så I wish I could dooo haha.

Jaha vafan har hänt annars???? INGET? “Planterat” på balkongen, släppt ut katterna där lite på prov, försökt träna dvs gått en promenad på en timme, köpt ett par rätt snögga monkitofflor, börjat kolla på “a handmaids tale”, suttit på uteservering 1 gång, mest fixat och joxat och pillat och jobbat. Inte LEVT! Det får bli under kristi heaven, då ska d maxas kan 1 lova. KRAM!!

2 Thoughts on “söndagsnjutt.

  1. Linda on May 22, 2017 at 5:41 pm said:

    Det finns verkligen utrymme för fler kokböcker i den stilen på marknaden. Tänk på hur många killar som skriver om grillat liksom. Jag skulle iaf köpa din kokbok. Då har jag både Linnéas och Lotta Lundgrens bok hemma men vill ha fler!

  2. Agnes on May 22, 2017 at 6:08 pm said:

    Bästa Frida. Med reservation för att du kanske redan svarat på liknande frågor så tar mig friheten att ändå ställa en till dig här. I höst börjar jag jobba på ett alldeles äkta kontor för första gången med allt vad det innebär. Klädmässigt är jag ganska lost i den här kontexten -hur är jag PROPER på en rimlig nivå utan att helt förinta min personliga vibe och den lilla gnutta sex appeal man ändå inbillar sig att man tillskansat sig? Har du lust att ge lite styliscch office inspo till en förlorad själ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation