gla helg!

Ja vafan blev det för dansk utklädnad då kanske 2-3 personer undrar? Körde på “en utbruten bit av christiania”, en gående laglös frizon helt enkelt. Rökruta fast rökring, typ. Tack till TGR, clas olson, punktshop och nån märklig turistbutik på drottninggatan! Bäst utklädnad var “roskilde” som hade tält, regnponchos, campingstolar och burköl.

Glad söndag nu ska jag snart in till jobbet och jobba. Det är LYCKA det!

4 Thoughts on “gla helg!

 1. Frida on June 12, 2017 at 4:02 pm said:

  Alltså är alltid lika impad av dina maskeradskills!

  Har ett önskemål till ev framtida inlägg: asos shoppingtips. Ska göra en beställning där och en vill ju alltid fylla ut korgen lite mer så att säga. Skulle vilja hitta ett snyggt matchande set bralla och överdel men fan vilken djungel. Även liksom allmänt sommarkläder. Så om du har tråkigt en dag vet du en som skulle uppskatta det..

 2. Malin on June 12, 2017 at 8:57 pm said:

  Snyggt och kult! Jag vill önska ett inlägg om alla övriga utklädnader från festen också tack och vill också ha ett matchande set så +1 på föregående inlägg.

  Det var allt för denna gången.

  Tack på förhand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation