3 dar i dalom.

DÅÅÅÅÅÅÅÅ säger vi välkomna till min semester! Drog dirre från jobbet i fredags för att hyra en feting bil. Susade upp till mina pärons hus i borlänge med de här två dårarna som ska vara där i 2 veckor på “kollo”. Hoppas ni har d bra! Ni har inget…..val….såatt.

…ja kanske låtsas va arbetarclass….. men nä. Gjorde ett otroligt lifehack genom att inte orka ta bort hela poolskyddet och istället använda det som en  Otrolig Skön Dyna. *Ringer Patentverket*

Ja sen har vi inte gjort så mkt mer än gå på kupolen, dricka upp mamas o papas viner och ta “promenader”. En prekär detalj ang detta photo är dock följande: Min kille har i efterhand noterat ett flygande föremål  i bakgrunden på denna bild – ja minigrejen där – som förflyttar sig märkligt snabbt i photot som togs en millisek senare. Han har nu skickat in dessa bilder till UFO Sverige. HAHAHAH! Hoppas på att bli kändis!!

/F

2 Thoughts on “3 dar i dalom.

  1. linnet on July 10, 2017 at 2:28 pm said:

    har du lust att skriva lite om din sommarlektyr? :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation