FRÅN EN Ö TILL EN ANNAN.

Hemma från gotland denne gang! Plockat ett ton blommor, korsordat, blitt attackerad av äckliga kryp, varit på bröllop, inte badat, druckit “ett par glas” och lagat massa gooo mat som med örter från trädgården. Ernst style. Är hemma nu en dag för ompackning då vi imorgon åker till köpenhamn. Bokade in det lite spontant pga tänkte danmark e ju nära men det verkar ju vara värsta “inne placet” ? Trendigt??? Jag e….fingertopps mästare…. har känsla för sånt… trender… skoja d va tur!! Har tidigare varit där som barn samt för två år sen en kortis på hösten, men minns fan inget. Har iaf bokat Tre Tjusiga Restauranger, that is it! Hojta om ni sitter på något tips som ej är så där värst bloggigt!!! Vill va unique snowflake ni vet!! Hotellet verkar iaf vara nice!

5 Thoughts on “FRÅN EN Ö TILL EN ANNAN.

 1. alltså käka brunch på Kalaset på Vendersgade 16 om ni åker till kph, så JÄVLA god!

 2. linnet on July 13, 2017 at 8:40 pm said:

  gå till papirøen! och ät mat och drick öl
  glyptoteket najs museum
  christiania!! obs inte knarkdelen men själva området längre in! promenera omkring och kolla på sjuk arkitektur! gå runt på de vackra stigarna där
  en bar som heter brus har rosa suröl
  köp med er fika och promenera runt i Assistens Kirkegaard, slå er ner bland stora träd eller vackra rosenbuskar och picknicka. både Søren Kierkegaard och HC ligger där.
  Vor Frelsers Kirke är en kyrka som ligger nära christiania och som har ett coolt spiralformat torn som man kan gå upp i vilket är coolt
  åk tunnelbana och sitt längst fram! dom är automatkörda och har bara ett stort fönster rakt fram! så det känns som ett tv-spel

 3. Sophia on July 13, 2017 at 9:15 pm said:

  Gå till kioskh på Vesterbro, världens bästa kiosk där du kan kika på böcker godis tidningar vintageprylar mm, köp med massa god hantverksöl därifrån och köp ngn pizza i närheten och sitt i en park och spise!

 4. Paludans Bogcafe är supermysigt frukostställe!
  Saluhallen Torvehallerne är nice, massa gött att titta på och väldigt trevligt att sitta ute på torget framför och ta nåt gött att dricka!
  + 1 på papirön sååå trevligt!
  ÄLSKAR Köpenhamn!

 5. Alice on July 15, 2017 at 6:59 am said:

  Aamans deli och tanke away. Köp med och ät i botansike have!! Gör en guide sen när du varit där 🙂 Btw har du några sommarprat som du kan rekommendera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation