lykke <3

Tänkte eg. skriva ett Ordentligt Ordinarie Inlägg men hittade inte en bild på en blommig jävla klänning jag vet finns på www så håll till godo med gudinnan och typ, min eviga “MUSA” lykke li som släppt “nytt”. Ja d e en cover man älskar ju sådana. Har sugit på de små godbitarna man fått från hennes stories men så gött å få den i helhet! Kan iofs lägga ihop ett och även tu då hennes mamma supersorgligt nog jättejust dött. Fyfan. Livet ändå. Ryser av den, och håll hårt i era mammor o säg att ni älskar dem!!!!

<3

 

2 Thoughts on “lykke <3

  1. Ahmeh!! Hittade den där precis förra veckan och förstörde stämningen på förfest hela tiden pga så lågmäld låt men är det så fel?! En av di finaste man hört

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation