min stora dag.

Detta är dag ett av fyra som jag är ensam hemma med katterna! Dagen spenderades följande:
Vaknade 06 av någon sinnessjuk anledning? Scrollade telefonen i en timme, såg sedan 3 avsnitt av “no reservations” med Anthony Bourdain på netflix. Kollade sedan brittiska masterchef på “tv-tv:n”, sedan Masterchef australien, Top chef Masters, Diners drive ins and dives, Masterchef UK igen, Cake Boss, Gordon Kitchen Nightmares och nu Masterchef Australien igen. Tack vare att min apple tv kan spola bakåt 2 timmar så har jag lyckats fylla EXAKT hela min dag med matlagningsprogram. Hurra!!!! Av all denna intagna inspiration har jag själv endast lagat 2 stekta ägg med rydbergs nya sourcream sauce. Ja nu blir det väl ett gott glas kolsyrat vatten, ha det så kul!

puzz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation