sommarpraten.

Inte lyssnat på asmånga sommarprat i år, men några! Min åsikt följer nedan.

 

Richard Tellström ++++
Jag vill helst lära mig något av ett sommarprat, inte lyssna på när och hur och var någon föddes å sen hela vägen fram till succé. Richard Tellström är mathistorikern man känner igen från Historieätarna, tyckte detta var kondenserat och intressant samt lagom personligt utan att vara narcissistiskt.

Dagny Carlsson +++
Känns svårt att recensera detta men hon är ju så cute. Alltid intressant dock med någon som levt oerhört länge.

Fredrik Backman +++
Ganska vettigt och insiktsfullt sommarprat med fokus på skrivande och hur man ska göra för att börja (spoiler – bara börja). Hade dock lite svårt för det här “skjuta ner sig själv”-grejen, det är sympatiskt (förstås!) men det blir tjatigt o trist att hela tiden ta ner sig själv som osympatisk och dålig. Men gillar ändå Fredrik Backman, spec hans blogg. Tyckte dock att en man som heter Ove var riiiktigt dålig? Han skriver ju annars mkt roligt? Fattar inte varför den var så o-rolig?

Miriam Bryant +++
Fint och smakfullt (?) sommarprat. Mkt snack om hennes uppväxt som verkade suga, gillade inte riktigt “läsa ur min gamla dagbok-greppet” men absolut ett bra sommarprat! Gulligt att hon knackade på hos håkon hellstrump när hon var liten.

 

Ja det var det! Tipsa gärna om nån mer man borde höra. Inte Lisa Ekdahl dock, vet att jag borde men orkar inte av högst oklar anledning…

/F

3 Thoughts on “sommarpraten.

  1. William Spetz!!! Han berättar om sin mormor och jag fällde till och med några tårar in public. Mvh någon som sällan gråter till film osv

  2. Jacob Mühlrad var MKT bra!!!
    Kalle Lind mkt myskul!!
    Doggedoggedoggelito överaskade!!

  3. Linnea on August 24, 2017 at 10:33 pm said:

    Cherries va bäst tror jag. Linnéa Claessons va bra, gillade också Malin Cederladhs och (faktiskt) William spetz. Tommy Ivarsson för gråt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation