Äntligen hemma?

 

här ligger en död person som MOPPAT hela lägenheten. Hur ofta ska man eg. MOPPA? jag kör liksom ett dopp i hinken per rum å swishar runt lite löst. tar liksom inte i? men who cares amirite. ja nu blir det inredning för jag har 2 frågor!!!

detta rum (aka rosa rummet) tycker jag börjar bli PERFEKT!! lagom mkt tingeltangel, en tydlig “STIL” m art deco, rosa/vinrött/knallgrönt+ mässing, ljust trä och svarta linjer. men just här över TV:n har jag fått en fixerad idé. blir det fult om man tjoffar upp en spegel ovanför? har ju köpt den där drömmiga snäckspegeln som i stilen passar PERF i detta rum. men det kanske ser weird ut m något liksom OVANFÖR tvn? eller inte?

vill verkligen få in den i detta rum men det är ENDA PLATSEN! hu så läskigt att borra … jeje

det här rummet kan dra åt helvete för jag får inte till det!!!! känns liksom inte mysigt? Mkt är för att väggarna/fönstren är så höga och att bordet sådär i mitten blir skapar en “uppstyltad” känsla… men nu har vi fixat det där *hörnet* iaf med en fåtölj, tavla och supersned hylla lol. men min fråga här e: gardiner??! tänker att det kanske kan hjälpa det där mysiga på traven? fönstrena är ju fett fula å avlånga o kala – plus att innergården å d man glor ut på också e fett fult. Så långa mörka gardiner kanske kan skapa en “bibliotekig” känsla här inne?? usch hatar verkligen detta rum. fattar inte problemet. inrett efter devisen “gråtoner o matt” som ju ska va snyggt automatiskt…? eller kanske inte 🙂 gillar dock att jag fått in gula detaljer lite här o var som bryter allt d DOVA va.

….detta tyckte jag iaf blev bra i pissrummet. massa mörka växter!!!! dock inte knallgröna dom passar i rosa rummet – så nu vet ni detta viktiga!!!

/Ernst

3 Thoughts on “Äntligen hemma?

  1. Skulle just skriva gardiner innan du skrivit det själv! Definitivt gardiner skulle förhöja myset något otroligt. T ex sammetsgardiner! Eller några riktigt nice sjukt dyra i Josef Frank-mönster men då kostar det ju en månadslön. Lekfullt/borgligt och tidlöst med Josef Frank och skulle bli ombonat pga fina färger och så. Men billigare med sammetsgardiner i fin färg typ mörkblå eller gammelrosa? Ang spegeln över tvn så tror jag inte skitmycket på det. Skulle va fint att ha den som en del av en tavelvägg om du har den möjligheten, dint med olika former i en tavelvägg.

  2. Jag tycker ABSOLUT något över teveveven. Snäckspegeln blir PERF där. Och tunga gardiner i sammet i ditt helvetesrum låter som en utmärkt plan.

  3. Vore ju snyggt att skruva upp en lampkrok el spik och hänga en ampel i fönstrena = både ett litet insynskydd + sniggt japp d innebär dock att du får hänga av den varje gång du öppnar fönsterjävlet men kan ju dock va värt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation