Hemmamyz.

Idag jobbar jag hemifrån. Älskar sånt! Min original plan var att skriva lite, gå en liten promenad och typ panta, köpa höstiga växter, laga en äppelpaj, skriva lite mera, dricka kaffe, lyssna på mysmusik etc. Ja det blev förstås inte så, har suttit och duttat här hela dagen i samma sovtröja. Men å andra sidan blir d en bildkavalkad på här hemma för er som verkligen bryr er!!!

   


Orkar inte skriva bildtexter men 2 nyheter här är jag äntligen hittat fina & cleana sänglampor på IKEA av all unique places, länk här. Har även tatt in murgrönan från balkongen och liksom “hängt upp grenarna” i fönstret och stoppat rötterna i två flasks. Så det blir lite höjd va! Ser ut som dom växt så men icke. Jaja. Nu ska jag sluta skriva detta och istället foka på ett tradigt manus… OM inte ni har några frågor förstås… Kanske… Nåt som ja behöver svara på? Ett riktigt långt svar? Ja? Visst… Ja ställer upp…

hej!

då!

 

kramis

12 Thoughts on “Hemmamyz.

 1. Wow det är så FINT!! Tror du har min dröm-inredningsstil och också dröm-klädstil!! O så sitter jag i detta nu här i en studentlägenhet som e FULT möblerad med “funktionella” ikea-möbler och nån gammal ful träningsbyxa jaja. IALLAFALL! Fråga: sten(?)huvudet i murgrönefönstret, var har ni hittat det? Jag letar efter typ en sån på second hand-butiker hittar bara små änglabarn i gips (har ej köpt)

  OCH: den här bloggen är min favvo tror jag (men har kommenterat det förut tror jag?? tjat-berömmer) och jag blir alltid så glad av nya blogginlägg!! Önskar fler listor! Fler outfits! Fler inlägg med tips om mat! Ja mer av allt mvh

  • FLICKPINGIS on September 28, 2017 at 7:44 am said:

   gulliz! kan säga att jag haft min fair share av högblanka ikea inredda hem också!! tipset e att flytta mycket samt bli äldre + rikare !!! tycker också man ska köra på ikea när man bor tillfälligt o istället lägga d eventuella extracash man har på NÅN grej som man vill ha för alltid, typ så gjorde ja med min porslinleopard. så samlar man på sig vissa såna extra fina grejer sen. ang bysten så är det min killes släkting tyvärrr! men såna tycker jag man ser lite här o var, inte minst på etsy och typ också ebay? face sculpture bust eller vad man nu söker på. här är t ex en fröding gubbe https://www.tradera.com/item/2023/290797518/stor-byst-av-gustav-v-frans-tornegren-1915-gips-skulptur-kung-konung lycka tillll!

 2. men HallÅÅ vad fint!

 3. Jaaa, va’ fint!! Var är sänggaveln från/tips på var rimliga sänggavlar egentligen återfinns?

  • FLICKPINGIS on September 28, 2017 at 7:37 am said:

   den är från Urban Outfitters onlineshop! typ d enda stället jag hittat billiga å småroliga sänggavlar på… men kanske det finns på etsy också! man kan ju också kika på bukowskis och lauritz, köpa nån gammeldags o spraymåla kanske?

 4. Heej! Wow så fint inrett!! OM du kommer ihåg – kan du inte skriva ut färgkoder för dina väggar? Vad hade du målat för färg i ett sovrum om du skulle måla idag (om du inte hade valt samma då) ?? Är lite inne på nån blågrå nyans, mer åt grått kanske fast ej så mörk!! Tack för SÅ bra och rolig blogg!

  • FLICKPINGIS on October 2, 2017 at 7:41 am said:

   Hej! Har tyvärr inte den mörkgråa kvar men den var obruten grå dvs en ren blandning av vitt och svart. Ja så väljer man bara den styrka man vill ha, vår är rätt mörk asså. I rosa rummet är det målat med lady bliss från Jotun, den blev rätt “intensiv”, hade gärna haft en grumligare mer grå rosa, nu e det nästan persika i vissa ljus!! Sovrummet är svårt tycker jag, beror helt på size etc. Generellt inte för mörkt bara??? Man kan ju ha textiler som e mörka. Vårt sovrum är t ex vitt – men med ljusgråa detaljer och lister – vilket jag tycker är lagom. Men man kan ju kolla på grumligare ljusa färger också, målade t ex mitt gamla kök i “pale powder” från Farrow & Ball som var en slags snygg, lugn grågrönblå. LUGN är viktigt! Å är det liite grönt i väggfärgen är det ju rätt snyggt att brassa på med smaragdgrönt till på överkast etc. Grå är förstås safe också men men kanske liiite tråkigt???? Man kan ju ha ljusrosa också, ja nån lite sköj kulör tycker jag :)))) lycka till!!

 5. Mimmie on October 2, 2017 at 5:45 pm said:

  Så fint!!

  Är rottingfåtöljen i vardagsrummet från bloomingville?

 6. Camilla on October 2, 2017 at 7:06 pm said:

  Såååå fint du har det!! Jag har en önskan, skulle inte du kunna visa upp ditt badrum också? Eller kanske lite allmänna tankar kring att inreda ett o tips på fina saker? Tycker du har bra style! Jag har en klassiskt tråkigt badrum i en studentlägenhet med plastmatta på både golv o väggar o vill försöka piffa till det lite med typ fina handdukar osv :))))

  • FLICKPINGIS on October 3, 2017 at 7:50 am said:

   asså mitt badrum är mkt fult, vitt o lite äckligt :))) men det man kan göra är som du säger; handdukar, duschdraperi och badrumsmatta som gärna matchar i stil eller färg. Gärna typ lyxiga fluffiga handdukar i nån nice färg. Sen “fin tvål” på handfatet, en murgröna eller annan växt som kan överleva. Ja det är fan svårt med badrum. H&M HOME och lagerhaus har en del fina grejer som är mkt billiga. Ja kan också gilla att ha en knasig badrumsmatta och en större porslinsfigurin på golvet. Å parfymflaskor framme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation