LDN!

Morsan ska på londonweekend om två veckor och är i behov av TIPS!!! Vet t ex absolut inte var man ska äta nånstans!!! Finns ju en miljon restauranger men vill helst gå på nåt ställe som är lite “spexigt” eller roligt inrett eller vadever. Första två dagarna bor vi i SHÅÅÅREDITCH å sista dagen typ mer i mitten, nära soho?? har endast bokat afternoooon teeeeaaaa på pinterest plejset nr 1; sketch!

Sen vet jag broadway market, puben royal oak och konstplejset barbican. Men FYLL hjärna på!!!

/F

8 Thoughts on “LDN!

 1. camilla on October 12, 2017 at 8:52 pm said:

  https://cahoots-london.com

  Kolla den baren. Världens bästa drinkar och as tuff miljö! En gammal tunnelbanestation! MUST SEE!

 2. Jessie on October 13, 2017 at 6:46 am said:

  Broadway market är värt att satsa på! Området är trevligt även när det inte är maknad, finns två stora parker i närheten massa små gulliga butiker samt en riktigt snuskig kanal. Ett stenkast från marknaden ligger ett ställe som heter Market Café som är både mysigt och gott!
  Har alltid velat äta på On the bab som ligger i shoreditch. Det är korean streetfood och är ofta fullt så förmodligen måste en boka, eventuellt orka stå i den kön som jag sätt utanför. I shoreditch finns också Breakfast club som visst kan vara lite halvtråkig och icke originellt men fan det är ju gott.
  Annars tycker jag Greenwich är mysigt de har en foodmarket vissa dagar och för att komma dit kan man ta sig bl.a. Genom att gå tunneln under Themsen (lite nördigt spännande).
  Lite museer är saatci gallery, Barbican som du skrev (finns ett konservatorium som är kult) samt Grant museum of zoology om en vill se t.ex. Konserverade mullvadar och det var bättre än en tror.

 3. MEN GU GU GU!!! Du BÖR käka på St Johns på 26 St. John Street i Smithfield… HERREGUUUU så go husman en fick där, smörigaste/gräddigaste moset och krispigaste makrillen.. DRÄGGLAR AV TANKEN! Firade min 30th där så är ev partisk, men mysigt ställe och TREVLIG personal!

 4. Bio på electric cinema i nothing hill! Man får dricka vin, äta hamburgare och ligga ner samtidigt!!

 5. Karin fhjkjsfuk@hotmail.com on October 14, 2017 at 10:58 pm said:

  “Dishoom” är så trevligt! Går ej att boka bord, gå inte dit för sent för så får man köa i evigheter. Prova ros-cocktailen och 24-timmars dahl:en. Mmmm. Junkyard golf club är också kul.

 6. Håller med ovanstående om On the Bab, Breakfast club och Dishoom (Alla i Shoreditch)! Åt även på Duck Soup i Soho.. går inte att boka bord och de ändrar menyn kontinuerligt men var SÅ. HIMLA. GOTT när vi var där.

 7. Brunch på bistrotheque!!!! obs kingen av brunchen. Håller annars med om on the bab och dishoom! Plus Ellory! Ligger mer i Hackney men man ubrar dit på 10. Livets resto som har michelinestjärna men de snälla och mysiga o GOTT + ej svindyrt. Slänger även in: Oklava för goturkiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation