mood.

Ja jesus… Nu e det lite mycket. Har egentligen massa roliga grejer inplanerade framöver men p.g.a. så mycket på jobbet blir ALLT en burden…? Ja ni vet när en kul grej bara känns som nåt som ska bli skönt att avklara, typ även en konsert eller restaurangbesök? Lol. Plus att jag e fett hängig och liksom inte HINNER va hemma sjuk. Positivt och bra inlägg det här men det finns ju sätt att försöka scoopa med sån här stökig känsla av stress. Jag är ju ett fan av listor när det blir för mycket/rörigt. Dels en “TOTALLISTA” på fan allt som ska göras. Allt från köpa glödlampor till boka tågbiljetter till jul bla bla bla. Så man har en översikt och ej glömmer småprylar som ligger bak i huvudet o ger en ågren. Dels också en daglig lista då man tar grejer från “total-listan”. Så tittar man på den och prioriterar, kanske stryker vissa grejer. Vi ska t ex ha rolig jobbfest nu på fredag när vi åker buss runt till alla kreatörer och hälsar på 15 minuter. Detta är jag (dumt nog) med och anordnar men eftersom vi också ska hem till mig läggs massa onödig energi och ågren åt att planera inför detta dvs städa, hitta på ett kul tema, köpa rolig dryck o snacks etc. Riktigt onödigt stresselement då folk kommer va inne i femton minuter, ba köpa en flaska äcklig rosita o lite chips så räcker det!! Istället sitter jag nu och ska sätta ihop ett “roligt bildspel” som jag dessutom måste förstå hur jag skjuter upp på tv:n… JA jag behöver helt enkelt prioritera. Ett bra sätt är att sätta sig och BLOGGA ett dåligt och långt inlägg. Det är smart. Hejdå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation