MÅR P.

P som i piss alltså! Nä men denna vecka har varit…katastrof? Krisade ordentligt i torsdags vilket iofs ledde till en mkt skön TOMHET i kroppen under fredagen. Jaja det är väl bara att ta *nya tag* denna vecka som kommer… Har iofs lite friskvårdspengar att kvickt bränna av – och är lite sugen att gå på hypnos mot stress!! Har nån möjligtvis erfarenhet av detta ? Asså skiter lite i om det funkar, är mest sugen på att testa hypnos hehe…….. snurreli snurr

Idag har jag iallafall vaknat upp på “ett hem”, det där ap lyxiga mini hotellet i lärkstan många kändisar bor på (asså d va en fölsis presso till min kille, är inte rik eller så).

JA ni ser ju… Fyfan va mys det va. Grejen m dette place är ju att det är som att bo hemma hos nån (mkt rik person), man blandar sina egna drinkar och går in i köket o ber om en macka-style. Lärkstan är ju inte direkt fult heller. Fyfan att man aldrig kommer kunna bo där! OM man nu inte blir ihop med en diplomat… Eller Liza Marklund, hon har väl ett townhouse där också. Hm. jaja. Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation