10 år sen…

Herre gy vad tiden går? För tio år sen var man en liten SPRÄTT! Tog ju studenten 2007 och på hösten hade jag flyttat till Stockholm och bodde med min kille calle i en etta på wollmar yxkullsgatan.

Va tokig i att bo i Stockholm då! Att bo i LÄGENHET var också såå coolt! Och gå och handla själv… Minns att jag hade svinlite deg och liksom gick på tre ICA för att hitta billigast knäckebröd. En go tid ändå! Romantisk.

Tog såna här bilder liksom? Haha. FINT!! Vad gjorde jag, hm jo i december hade jag iaf fått jobb på BR leksaker i Ringen under jul. Det var ju förstås hemskt – så då hamnade jag på Mälarsalen (del av münchenbryggeriet) där jag var “assistent” till ägaren Hans, 70+. Vars äckliga hund jag fick rasta varje dag? Mar-dröm. Ja sen blev d ordentlig mardröm när Hans kramade mig hejdå en dag och förde ner händerna på min röv =) så det blev sluta helt enkelt. Läste senare att han blev dömd för sextrakasserier av två efterföljande assistenter. fukk yuuu lille gubb 😀

Vad gjorde man mer? Jo man FESTADE väl på! Det var ju mycket Debaser, Vänner & Bekanta, Babasonic, Mango etc m.m.

Mm minns denna minimarket jacka och H&M trend-klänning… man ÄLSKADE ju h&m trend på den här tiden… Och klänningar! Tid= går. Men cheeseburgar kärleken består!!

Jaja. Gla dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation