MOT SKOTTLAND!

Hej och god fortsättning! Inte pallat blögga … p.g.a… livet… Och ren ovilja faktiskt… MEN! Nu är jag åter i Stockholm efter en vecka i Borlänge och imorgon bär det av till Skottland av alla ställen man kan välja på i hela världen. Först Edinburgh i typ en dag och sedan Glasgow över nyår. Kan nada om skottland, därav det mkt svaga kollaget ovan… Har tyvärr inte brytt mig om denna resa alls så om någon har något tips på typ ett nice slott eller go restaurang eller “häftig pub” emottages detta tacksamt.

GoodBye and Merry X-mas!

4 Thoughts on “MOT SKOTTLAND!

  1. Lisa Gotthard on December 28, 2017 at 11:44 pm said:

    The Dogs på Hanover Street i Edinburgh!! Restaurang är det. Efter kan man dricka cocktails på Hoot the Redeemer! Ha det fint i Skottland, jag har bott här i 5 år and aj löv it.

  2. Stereo i Glasgow! Bästa pubmaten som finns. Skulle också säga Café Andaluz, och Willow Tea Rooms om du inte har något emot att vara lite turistig. Annat tips: guidad tur i Glasgow School of Art, och/eller Mackinstosh House som ligger vid University of Glasgow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation