3 nya tröj.

Innan jag hör kritik om usla bilder kan påtala att jag är påväg att köpa en riktig kamera! Nåväl. Denna URFINA lakritskonfektiga tröja i typ skön sportkvalitet är från Ganni och den unnade jag mig innan jul. Slut på Aplace men finns här

Spaceig skjorta m “fräckt ryggparti” jag choppade på topshop i edinburgh… Känns som att jag lagt upp bild på denna någon gång? Jaja…. Verkar vara slut på topshop online men håll ögonen öppna på ebay då!!!!

Hade denna perfekta tjocktröja i ljusgrått från Carin Wester (som ju nuförtiden är ett billighetsmärke på Åhléns) men lyckades förstås glömma den i Skottland. Är typ min absoluta favorittröja, svinmjuk, lagom kort utan att vara “crop-kort”, varm samt enkel att tvätta. Den gråa är givetvis SLUT (gråter!!!!) men fanns nu iaf rosa och svart på åhléns (ej på sajten ännu dock).

Gla januari!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation