skottisland!

Glömt att langa en recap från Skottland! Den kommer: här. Jo vi åkte iaf till Skottland i mellandagarna för att hälsa på min killes brorsa som är nyexad pilot och därför…måste…bo där… för att få flight miles eller nåt! Aja. Vi landade i Edinburgh och mös runt.

Denna bild har jag givetvis ICKE tagit, men så att ni kan få en “fond-känsla”. Mkt coolt att det ligger en fet cliff med massa slott och grejer på mittemot deras “drottninggatan”.

Arty bild på mig här…. Snark. Men vi bodde på ett riktigt lokalt hotell, för er som har koll på the hotel inspector vet vad jag snackar om när jag snackar om att det var “den” vibben. Bokade därför ändå en fet “svit” men det var ju som det är på småägares hotell, fanns en cd-spelare (?) som inte funkade, trasiga lampor, ingen minibar… Men d va ändå myz! Tog denna “dramatiska bild” i spegeln p.g.a. va så nöjd me min make up men tyvärr tog inte min kille en enda bild på mig under hela kvällen? Var på ricko upprörd av detta dagen efter…. 

Efter att dånat runt på “drottninggatan” och iofs även harvey nichols gick vi ut o käkade på Forage & Chatter, det var helt okej!

Dagen efter tog vi tåget till Glasgow. Blev lite kort i Edinburgh men sånt händer. Väl framme hyrde vi en car och dånade ut i de skotska högländerna (??)… Men ja, ändå kul att se lite geografi eller vad man ska säga. Otroooligt mindfuck med vänstertrafik!!

Det här kanske ser ut som en halvt normal bild men det som hände var att vi stannade vid nån vacker naturtjosangrej där vi på riktigt gick på liv och död i lera bredvid en ravin utan staket – och sedan klättrade ner på rinnande stenar via nått blött snöre ända ner till denna lökiga å. Jag GRÄT!!! Folk hade liksom dött där???? Väl nere var det liksom såhär… wow, en å… STICK Å BRINN!! förstörde mina skor och fastnade i taggtråd och i en fårhage efter detta. Grät igen! Katastrof…

Sen susade vi iaf till ett fett slott som hette Stirling Castle! Redig turistfälla förstås, var mest mäktigt på håll.

Mådde fortfarande P efter “naturupplevelsen” här… jaja…

Sen var d visst nyårsaftonskväll och vi hade tatt på ett lite majsigare hotell i Glasgow. Hade på mig en paljettig asos-dress som hängt oanvänd i garderoben i 2 år då

Ja sen firade vi nyår hos Martins brorsa och gick ut litegranna. Var sådär va?! Dagen efter spenderas i hotellsängen med carbs i fyrkant. Sen åkte vi typ hem. Svårt att utvärdera skottland! Känns som att det är jättevackert på sommaren men såhär när det är snöblandat regn och holiday var det väl sådär. Men men. Tre plus då!

/F

4 Thoughts on “skottisland!

  1. hehe kul med ärlig utvärdering, men undrar även VAR din gosiga jacka är ifrån???

  2. också vad är det för läppstift du har på den artsy spegelselfien? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation