Äl-skar modet nu!

Todeloo! Äre bara jag som blir så himla glad över d nya modet?? Röriga mönster, starka färger, retro-vibbar men i moderna snitt. Även nice att styla det lika too much med färgglada prylar till. Byebye svalt 90tal!

ZARA

MONKI

Sista monki-looken hittade jag på asos. hittar inte den där wrap-toppen i butik? !!

 

GANNI
 

& OTHER STORIES

TOPSHOP

 

3 Thoughts on “Äl-skar modet nu!

  1. Jaaa! Kan vi snälla säga hej då till stora, hemska volanger nu? Mer mönster!

  2. Kjartan on March 6, 2018 at 7:12 am said:

    Jag har också ändrat bokbeteende rätt radikalt och lånar majoriteten av det jag läser, utöver det jag läser från mina hyllor som ju i ärlighetens namn är rätt välfyllda efter år av hamstring. Jag köper fortfarande böcker, men då främst sånt som jag inte får tag på på mitt bibliotek, det är mestadels engelskspråkigt och lite obskyrt eller sånt som jag vet att jag kommer vilja läsa om. Eller begagnade Maria Lang-böcker för att det vore coolt med en komplett samling. Men som sagt, beteendet har ändrats. Tidigare hittade jag massor på rean och kunde tänka mig att köpa och testa, nu när jag redan har det mesta av det jag vill ha så finns det inte utrymme för att bara köpa för att det är billigt. Jag är väldigt kräsen och köper aldrig på chans numera. Bibliotekslåna på chans däremot, det gör jag hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation