Tandläkaren

Fick precis detta…

I sedvanlig ordning börjar nu nervositeten komma. Dygnet innan tandläkarbesöket. Imorgon vid ungefär den här tiden kommer jag sitta i något kallt väntrum och googla olycksfall i väntan på att ta emot min avrättning.

Jag föddes med 8 för många tänder i käften. Därav har jag dragit ut ca 6 av dem (fortfarande tajt) och haft tandställning i 1,5 år. Det var fan vidrigt! Hade även sådana där smutsiga gummisnoddar mellan käkarna för att “jämna ut mitt bett”. Iaf, efter 1 år med tandställning insåg jag att processen gick alltför långsamt. Då ljög jag ihop en historia om att jag skulle åka till Skottland och vara med i en dansfilm. Jag hade huvudrollen och “skulle le rätt mycket så det var bäst att de pinnade på där på Finntorpskliniken”. De blev exalterade över att få mig fin till min stora roll så från och med då fick jag komma och spänna den varannan vecka istället för var fjärde. Done deal på typ 4 mån! Så, tack för extra resurser Finntorp och förlåt för att jag ljög. Men jag behövde verkligen mina tänder tillbaka!

Så när de ropar upp mitt namn i väntrummet kommer jag:

Och när Gabi (tandläkaren) berättar att vi måste dra ut de andra två:

Och när jag kommer tillbaka till kontoret med bedövad kind kommer Frida:

/Sanna

 

 

8 Thoughts on “Tandläkaren

  1. hahahah like ya new blog galz mvh mvh

  2. Hahaha, kanske det roligaste jag läst idag. Har iofs precis gått upp (hehehe) men det räknas ändå.

  3. hahaha, underbart inlägg! we looove you

  4. åh kom ihåg när de sa att jag ev skulle slippa tandställning och sen bah ringde en dag och bah: “du måste ha tandställning”. Då rage:ade jag som fan och sa att de var opålitliga och lögnare och hade lovat mig som fan. Minns också att jag sa: “jag är så besviken på er!!”. så de ryckte ut två tänder istället och jag slapp tandställning.

  5. Trodde inte det fanns några bloggare som kunde mäta sig me master HP.. Men HAHAHAHAHAAH!! Älskar er redan.

  6. Kittyfitty on September 18, 2012 at 10:40 pm said:

    haha åh, älskar inlägg med gifs!

  7. Haha kan inte avgöra om ni är seriösa………….?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation