CALL your GIRL friend

Kom just hem från filmen Call Girl där jag noterade lite saker.

 

1 Om inte min mamma var min mamma skulle jag önska mig Pernilla August!!! Sen Bodil Malmsten.

2. Filmen var bra! typ 4/5 -bra.

3. 70-talet är snyggt.

4. Alla skådisar hade lookalikes.
Elleeeeer var det bara jag som SÅG DETTA:

Huvudrollen som “Iris Dahl” spelades av en Sofia…

 

…kanske var det MIN VÄN sofia egerström????

Josefin Asplund som spelade Sonja….

…måste krockat med den dära Columbine Smille och fått lite fejs kvar i fejset

Simon J Berger som ni kanske även sett i Torka aldrig tårar utan handskar…


Har varit barnskådis i serien Kalles Klätterträd

Har faktiskt träffat Simon (eller Kalle som han då egentligen heter) en gång i våras. Vi skrev lite film på copylektionerna, och sista gången skulle vi få våra dialoger/scener upplästa av riktiga skådespelare.
Minns besvikelsen när de som kom inte var “kända”…..  Men sen jävlar i min lilla låda hände det grejer med allas texter. Trodde inte en skådis kunde leverera en såndär jätteskillnad från våra egna uppläsningar… Men det blev den bästa lektionen jag nog någonsin haft.

Och nu är han känd………Kanske tänker han ibland tillbaka på min text om dramat i drive-in-kön på McDonalds? Kanske minns han det dramatiska anslaget i att kasta pommes frites på tjejen i lucka 2? Hon, som var hans livs stora kärlek men som han lämnat för att flytta till Örebro och hålla på med VVS. Kanske inte…………
/FRIDA

 

2 Thoughts on “CALL your GIRL friend

  1. Obs han var väl även med i Upp till kamp och ägde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation