You might laugh you might frown walking round London town

Tänkte härmed återge helgens londonresa i lite bilder från min fuffliga telefon.

Vill också tacka för era fina tips som jag ömsint klistrade in i den lilla guiden här nedan. När man e många som åker kan det vara rätt bra att ha ett dokument med kartor, info och allas olika tips…. mvh ordningsamme olga

Fick sen en fruktansvärt vacker frukost på “hotellet”. Vi bodde fyra i ett och samma rum med en enda lampa, geggiga glas och en duschstråle med samma kraft som en 82-åring med inkontinens. Frukosten var dock go <3

Efter 4 timmar på primark (ej skämt) gick vi runt lite i “city”.

Det är tydligen inte buckingham palace på bilden. Med är dock en fin stjärtkram.

Fint i soho. Tror vi träffade på 60 personer som pratade svenska. Well well.

Köpte fantastiska lypsyl. Avstod dock från den me picklad gurksmak. Kunde ju blitt lypsylberoende PÅRIKTIGT

Slog även till på ett classy vin på Sainsburys! Herreminje. Smaka som en påse mjäll 

Sen gick vi ut och dansade till S Club 7 (?) på ett ställe som hette Archer´s. Passade på att riskera livet i en vägkorsning på regent street pga snygg julskyltning. F.ö är ju vänstertrafik LIVSFARLIGT?

På lördagen drog vi till Spitafields och Brick Lane och kollade på prylar! Ida provade en jackis som jag inte haft möjlighet att ta med mig till dig, Sanna p.g.a. att jag flög med vider-ryan air

Sen ösregnade det (oväntat) och vi gick och käkade fish-n-chips på ett retro diner som hette Poppys

Kolla vad fint!

I närheten låg skivbutiken Rough Trade som ni också tipsat om! Där blev det “automatbus”. Försökte föreslå sällskapsresan-snowroller-varianten IN! UT! IN! UUT! INNN SÄGER JAG! utan framgång så det blev gruppbilder istället.

Bytte sen om till nyinköpta primarkstassen – allt på bilden kostade typ 150 kr – och då ingår skavsårsplåstren.

Sen gick vi till en svinbra restaurang som hette Meat Liquor. Avskräcks inte av eventuell kö – med typ 40 pers framför tog det ändå bara 20 minuter. Dessutom kom de ut med små friterade snacks under tiden man väntade.  Förutom den snygga inredningen fick man perfekta burgare för typ 7 pund och burköl att öppna själv. ÄG!

Dagen efter började packningshelvetet – ni vet det här med att resa med enbart handbagage med en gräns på 10kg? Satt på planet i tre tjocktröjor och fickorna fulla med pryttlar. La en luftspya i en genomskinlig plastpåse, annars gick det helt okej! Gick dock från hotellet 08 och kom hem 16.30… Kan ju tycka London inte är så långt bort men det tar ju ändå sin tid. Väl hemma intog jag min kungligaste position och såg på historieätarna.

*cheers*
/FRIDA

7 Thoughts on “You might laugh you might frown walking round London town

  1. näää, rymdjackan <3<3<3

  2. vad är väl en londonresa när man kan ligga hemma i sängen och kolla på historieätarna med en cöla va? obs, seriös

    mvh tycker du är jävla snygg!

  3. men alltså, VAR i london hittar jag dessa fabulösa lipsyl? got 2 have.

  4. Åååååh jag vill också åka till London! Primark är liksom.. drömpalatset. Inte lika kul med en pojkvän som står och muttrar efter en kvart, men inte ens det kunde hindra mig från fyra rundor där inne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation