chair å galen

HEJ och UJ vilken seg dag det har varit? Gick upp klockan 12 med en ofrivillig Tina Turner-frisyr, drack ett par koppar bönjuice och stapplade ut på lite loppisar. Väl hemma totalsomnade jag i soffan efter ett mount everest av pennepesta……….Och vaknade typ…nyss???

Har också börjat dregla i sömnen vilket är synd, speciellt eftersom vår soffa är vit. “På stan” köpte jag iallafall en liten retro stoool som ni ser här nedan i vad som skulle kunna funka som en castingvideo som svts julvärd 2013.

 

PBLq9a on Make A Gif, Animated Gifs

Fann stooolen på ÅterVinnarna, en flummig secondhand-affär längst ner på götgatan. Namnet blir genast ägigt när man får reda på att butiken sysselsätter människor som hamnat snett i livet. I vilket fall som helst så blev jag tvungen att kånka stolen hela götgatan – men insåg då att den fungerade som en genial sköld mot alla sniglande människor som envisades med att gå 5 i bredd. Blir ett litet tips då helt enkelt.

/FRIDA

2 Thoughts on “chair å galen

  1. Ett litet tips, lyssna på denna låt till gifen: http://open.spotify.com/track/2rjpiDc8vO0y2advYpQIUB
    De gjorde jag av misstag, men tänk vilken fest det blev!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation