MYS i DALOM

HEJ! Igår kom jag, magen och Carl hem till Dalarna…. MmmMMm….”vykort”….mm…*Idyll* (på utsidan) ….. Mmm…Snö….snygga granar……Myyyzzzzz

bilwd

xxxbild

Låg sen stilla resten kvällen i en dräkt av Fleece och tittade på Homeland. Helvete vad jag blir irriterad på alla i omgångar i den där serien?? Utom Saul då. Han har så mycket………..ethos?

Idag åkte vi och åt jullunch på Gamla Staberg som e nåt gammeldags hus mittemellan Falun och Borlänge. Jag åt TVÅ tallrikar. Visst, jag har fortfarande inte “tömt avloppet” men har ALLTID aptit oavsett sjukdom???? Insåg att något var riktigt vajsing me mej 🙁 Också snål julnivå på lunchen i övrigt. Mimosasallad ska vara HÖUMMÄID

x342bild

Ja Carl var glad… Inte jag. Gick därifrån me en hållning som en två timmar gammal tunnbrödsrulle. Tillsist blev jag påtvingad en tub Microlax. Vänligen gissa var den skulle in. God jul!!!!!!!!!!

44bild

Nu: nöjd tjej som placerat Betson där det nyss fanns LOADS OF STUFF………….  Blev dock slagen av pappa som berättade om när han var 14 dar i Sri Lanka och bara rökte cigg och åt ananas utan att skita en enda gång. *kUl BoNuSiNfO* om bernt 😉

Bild 2012-12-22 kl. 16.10 #4

Ska nu på julfikeknytis hos min vän med det körta namnet ANNAMARIA LYKO BIEDERMANN. Hon bjöd in till detta event med den trevliga hälsningen: “Den som kommer med köpebröd kan lika gärna stanna hemma.”

Så jag kommer helt enkelt med ingenting.

/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation