Hammarbybacken 22.00

Liftarna stänger 21.00. Backen är tom 21.30. Kl 22 tog vi oss upp på toppen, jag, Isak och hans kompis *Bästiz* “G”. Vi hade med oss en väska med starkvinsglögg, bullar och sopsäckar. Från toppen och ner på ca 30 sekunder. Nej men okej, kanske lite längre. Men det gick så jävulusiskt fort. När vi kom ner för backen hade jag snö i trosorna *goooz*.

Här lär rätt många frierier ha ägt rum. Azfint halvvägs upp.

hammarbybacken.1

Vi träffade några Kids som drack “Fanta” och ville åka plastpåse istället för pulka. Vi blev vänner. Det är dem som sitter mitt i backen. Strax efter fotot togs körde jag in i dem. Sen pratade vi inte mer.

hammarbybacken.3

Fick tyvärr ingen skylt på “Hollywood-skylten”. Men fick en på mig själv med snö överallt.

hammarbybacken.5

Isak och G hatar att vara med på bild. Men de gillade att röken kom “från deras huvud” så det blev en kompromissbild.

hammarbybacken.4

Så från och med nu hittar ni mig här på kvällarna. Antagligen med en lite för avancerad snowracer, ryggskygg och sportdryck. Men tänk på att de nog inte blir suuuuperglada ifall de ser kids “repa” backen. Så vänta till 22 ifall ni ska åka. Peace out!

One Thought on “Hammarbybacken 22.00

  1. Ser sjukt kul ut!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation