Viktig salladsinformation å så lite Kiiii.

Jag har varit ute i skogen. Det tog emot lite, har ibland svårt för det egentligt idylliska ljudet av knarrande snö. Kan rysa på samma sätt som när man tänker tanken att bita all-in i en Piggelin….. Turligt nog bjöd skogen på mer *puls* än *knarr*, och jag pulsade runt i Mellsta som är en camping men också ett litet naturområde nära mina pärons hus. Här finns motionsspår, pulkabacke, badbrygga, minigolf, blåsippor och kantareller, getter, ankor, kaniner, dansbana, sia-glass, kisspool – allt man behöver. Men det bästa med Mellsta är en sallad.

Mellstasalladen existerar enbart på lill-icat i bygden; Ica Kvarnen. Det är majonäs. Det är snygg ananas. Det är vitkål. Purjolök. Det är något mer jag aldrig lyckas lista ut. Och det är lönlöst att kopiera; jag får bunkra när jag är på hembesök. Serveras förslagsvis på en liten tunnbrödsrulle ömsont klädd i en korv, sunny side up-egg toppad med ca 2 dl av denna guldgucka. När jag blitt en åldring och en grönsak och min tid är förbi. Skulle jag vilja ha Mellsta i min droppställning.

wbild

Efter promenaden tänkte jag söka upp lite fler *traderatips*. Detta är inte min stört sociala katt Betsson jag visat tidigare utan en annan katt som vi kort och gott kallar Kiii [quoi:]. Eller ibland Konstiga Kiii. Förklaring: överflödig.

kiii

*Zombiehälsning även från mig*
/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation