Most deff <—

Goderafton. Har präsis varit och tränat, skönt när man pumpat 4-kgs vikter å det snabbt ger resultat.

jjj

Nää… Även fast jag e pHoToShOp-pRiNsEsSa så har jag faktiskt inga biceps. Alls. Är otroligt svag och lunkar bara lätt på löpband när jag e på gymmet. Andledningen till att jag ens gör detta är att det finns tv inbyggd i bandet – så jag kan se dubbelavsnitten av Family Guy och näästan glömma bort att jag är där. Hatar liksom annars gym, beror väl på att man alltid varit en lagsportande/vintersportande person i naturen. Något annat jag hatar var denna Gainomax Jordgubb? Så otrolig besviken på denna flavour flav.

För er som gått förbi Gainomax i butiken p.g.a. dess “tuffa branding” kan jag tala om att det egentligen är en rätt så naturlig produkt från Norrmejerier, som från början togs fram för att göra det lättare för sjukvårdspatienter att återhämta sig. Alltså inte en GYM DUDES KREATINBERIKAD COOLNESS TUFF DEFFAR-DRINK som jag själv trodde först.

Ja nu blev det lite reklam här men jag tycker det är så GOTT? Och då menar jag Gainomax vanilj… Smakar exakt som den vätska jag hällde i mjukglassmaskinen när jag var 16 och sommarjobbade på café. Brukade ta mig en kopp sån vätska då och då… Brukade också skapa fantastiska glassar till mina raster med kulglass, mjukglass, tre sorters sås, alla strössel och ett halvt wienerbröd smulat över. Brukade också till lunch varje dag äta bakad potatis med FRI REFILL på skagenröra. Brukade sedan inte kunna komma i mina braller den sommaren. Märkte dock aldrig något själv, kanske för att jag mestadels gick runt i jobbkläderna som bestod av fotsid kjol i nopprig stretch till löfbergs lila-t-shirt. Vänligen notera: detta var långt innan fotsid kjol var *fashion*

En annan grej jag minns är att hur vi alltid blev tvungna att slänga alla bullar, bakelser och tårtor vid dagens slut. Vi slängde alltså ALLT i flera stora sopsäckar – istället för att ta med det hem eller skänka det vidare. Chefen ansåg nämligen att det annars fanns en risk att man “sålde sämre” under dagen om man nu skulle få kunna ta hem det kaffebröd som blivit över…

………………….
Låt oss föreställa oss scenariot han eventuellt trodde skulle uppstå.

 

Kund: Hejhej, jag vill ha en pariservåffla och en vanlig kaffe.

Jag: Näe, inte ska väl du ha en pariservåffla. Ta en solbulle istället!

Kund: Ehm, nej tack det är bra. Jag vill ha våfflan.

Jag: Du känns som en riktig solbullekille!

Kund: Nej jag är faktiskt en parisevåfflakille

Jag: Tro mig, dom är inte bakade idag – if you know what I mean

Kund: Jaha, ja jag vill ändå ha en våffla.

Jag: Men vadå. Vågar du inte prova något nytt eller??!

Kund: Jag vill inte ha något nytt, jag vill ha pariservåfflan till mitt kaffe!

Jag: Våfflan är tyvärr undanlagd.

Kund: Va?

Jag: Ja pariservåfflan är undanlagd till en annan. Det är en som har ringt….

Kund: Ringt in för att paxa en pariservåffla? Jaha men det är ju flera?

Jag: Tyvärr. De bokade alla.

 

 

 

………………….

 

/Frida

 

 

 

 

 

 

8 Thoughts on “Most deff <—

 1. Har vid nåt tillfälle försökt få i mig en såndära dryck. Kvälj. Klarar det icke! Själv jobbade jag i min ungdom på café där man fick ta hem det som blev kvar…..Så. Himla. Bra. Btw. när du kommer på lösningen på att träffa nya vänner, låt mig veta! Är på att utvidga min bekanskapskrets här i Stockholm, men inte kommit på det optimala sättet att göra detta. Nu ska jag till gymmet och hänga runt, kanske få större muskler bara av att andas in alla svettpartiklar som flyger runt därinne….

  • flickpingis on January 28, 2013 at 1:34 pm said:

   jo prova vanilj e svingod! ja det här me å träffa nytt fölk; gymmet kanske är ett bra ställe? det e inte så många på mitt gym och jag säger av nån andledning “hej” till alla… *ett steg i rätt riktning*. Annars kanske man kan gå med i nån förening, börja med nån lagsport, joina i ett parti! hihi

 2. På mitt gym är det primärt mycket, mycket, mycket vältränade män som stönar(???) när de lyfter vikter. Vågar ej söka kontakt. Ett part är jag ju faktiskt med i….så kanske dags att bli än mer aktiv. Annars kanske en hederlig kontaktannons kan funka 🙂

  • flickpingis on January 29, 2013 at 4:19 pm said:

   tror INTE en hederlig kontaktannons kommer funka… men byt gym? och ta nåt med bastu! känns…som en trevlig atmosfär

 3. Hahahaha.. kan du bli min vän?

  seriöst

  eller narr i alla fall

 4. Nytt gym, bastu – på’t!

 5. Hej!
  Har inte testar, men man kanske kan blanda i Gainomax i mjukglassmaskinen? Du kan ju hyra en maskin av mig och se om det går! 🙂 Läs mer på http://www.bergamunken.com!
  Glassiga hälsningar från
  Andreas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation