PåLeN!

Jag har alltså varit i Polen över helgen och hälsat på Doktor Anna. Exakt destination var Gdansk. Jag kunde välja mellan att ta båten 16 timmar eller flyga i ca 50 minuter. Valet var absolut inte solklart men med “meditations-appen” på högsta volym (FÖR 24 SPÄNN) överlevde jag de vidriga 50 minuterna. Jag åkte med flygets motsvarighet till “Vanish” vilket är “Wizzair”. Hatar dem. Kanske för att jag hatar konceptet “att flyga”. Eller möjligtvis för att de åker från Skavsta och därav TYP är samma som Ryanair.

Iaf, Polen var fett! Och framförallt så SJUKT billigt. Första kvällen gick vi ut och käkade fräna handburgare och drack bärtz. Kalaset gick på 60 kronor. Gick vidare till en bar för att där betala 8 kronor ölen. Vilket är jävligt tur för dem eftersom de tjänar typ 10 kr i timmen (min källa hade x-antal öl i kroppen när hen berättade detta. Så ta det inte på kronan). Mina tre nätter spenderade jag på en soffa i Anna och Michals vardagsrum. Vi hade högläsning i min säng och kollade på ca 100 avsnitt av Girls. Sista dagen gick vi på spa. Där träffade jag Gjieaglöeijaelijga, en man med stora onda händer som skulle ge mig massage i en timme. Jag tog på mig de vita tangatrosorna gjorda av papper jag blev tilldelad och la mig på bänken. Helkroppsmassage är som ni säkert vet fantastiskt. Allt gick bra och han höll käften. Efter ca 45 min gick han lös på benen. Och när det var rumpans tur kunde jag inte tänka på annat än att han GARANTERAT SÅG MITT RÖVHÅL!!!! Vilket är ett naturligt resultat av att massera två skinkor samtidigt i cirkelrörelsen.

Efter det gick han vidare till magen. Vilket jag dock tror var värre för honom än för mig. Tarmarna bildade en naturkatastrof och skrek efter hjälp. Efteråt tog vi i hand och jag sprang snabbt därifrån. Det är lustigt egentligen. Hur det ska vara avslappnade med att ha en vilt främmande man som tittar en i röven och knådar ens tarmar. Men men, avslappnad och svettig la vi oss i ångbastun för att snacka skit och pilla bort sårskorpor. Här kommer lite bildbevis.

Vidrigt flygplan:

1

Jag hade en timme innan Anna var klar med sitt prov så jag gick till statyn av Jan Heweliusz och bad en bön.

3

Plocka upp din Pupilus bajs innan det hamnat på marken.

4

 

Skärmavbild 2013-01-29 kl. 12.39.03

 

Tog mig en tur på Gdansks karamellfabrik. AMAGAD!

5

6

Gick en tur på restauranggatan nere vid vattnet och slank in på en bar. Det var överfullt av män. Sen insåg vi varför. Coyote Ugly-kväll från 21. Vi diskuterade då det sjuka konceptet med kvinnor som dansar på baren framför en gäng kåta gubbar. Vilket är HELT SJUKT! Vi diskuterade även hur baren beslutat sig för detta. Var det mindre sjukt när de har samba-outfits och dansade något som såg ut som salsa? Blir det typ som en samba-tåg då eLlEr?!?!?!? Och blev det mer “okej” att de har fjädrar och inte i cowboyhatt och jeansshorts? Och att det stod kvinnor i cocktailklänningar och hejade på sina “girlz”. Det var verkligen en sjukt konstig situation. Väldigt obekväma drack vi upp vår öl för att fortsätta partyt hemma framför självaste filmen Coyote Ugly. Analysen fortsatte..

8

Vi kom fram till detta:

15

“Ovanligt rent här” som Anna uttryckte sig när vi skulle slänga sopor. Lolz

9

Sen hade Anna Wasabiätartävling med sig själv.

10

Vilket inte så oväntat resulterade i…

11

12

Här är levande reklam för deras barer. Tyvärr pratade de bara med män så vi fick inte chans att fråga vart hon köpt sitt paraply.

13

Fick en tvångstanke och behövde torka fötterna på ALLA dörrmattor i Annas hus. Systemet var: Torka så fort du kommer in i trapphuset. Torka innan du sätter första foten på trappsteget. Torka även efter det sista. Sen fortsätt så i 4 våningar tills du väl når din dörrmatta och tar ett sista skrap för att sen stiga in. Anna hade såklart 3 dörrmattor utanför hennes dörr.

14

Köpte såklart lite schönt candy

16

Och en krage för cirkus 90 kr.

17

Och ett par tantskor för 60 kr.

18

Cześć / Sanna

5 Thoughts on “PåLeN!

  1. Nathalie on January 30, 2013 at 4:54 pm said:

    Jag bodde i Trójmiasto (Gdansk-Sopot-Gdynia) i sex ar, fett nice stalle!

    Cześć fran Warszawa 🙂

  2. ÄLSKAR POLEN<3 ÄLSKAR också skylten "plocka upp din Pupilus bajs med en av dina snopparmar innan det hamnat på marken.

  3. Haha, skylten med Pupilu….! Klockrent! x)

    Och snopparmar, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation