Titta på filmjäveln!

6 Thoughts on “Titta på filmjäveln!

  1. victoria on February 20, 2013 at 1:36 pm said:

    så gripande. fick mig att tänka på min lillasyster som blev mobbad under hela sin skolgång, började gråta men blev samtidigt så stolt över henne, att hon är så stark, trots alla motgångar.

  2. älskar cirkus-liknelsen. känner igen mig i mycket, alla skolor har olika öknamn som uppdateras i takt med slangens utveckling. mobbning är det värsta som finns enligt mig

  3. mycket fin, grät en skvätt

  4. tack som fan att ni länka denna video!!! blev så otroligt berörd av den så jag bestämde mig för att visa den på en engelska lektion jag ska hålla om två veckor, och sedan analysera dikten som läses upp i videon och sen diskutera kring mobbning osv. jättestort tack för att ni länkade denna otroligt välgjorda och fina men ändå hemska film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation