18 år tillbaka i sexismen.

Diet Coke år 1995

Den “nya” Diet Coke 2013

http://www.youtube.com/watch?v=l7AqpFcgTqQ

Suuuuuuuuuuuuuck!

 

 

6 Thoughts on “18 år tillbaka i sexismen.

 1. haha men fyyyfan. nya typ värre???

 2. Åh men gud, så himla tröttsamt????

 3. Victoria on February 21, 2013 at 5:34 pm said:

  Så jävla fjantigt!

 4. Det här är egentligen en ganska intressant fråga.

  Är det okej att spela på/sälja med sex?
  Enligt mig är det stora problemet med sexualiseringen och objektifieringen av kvinnor just att de enbart sexualiseras och enbart framställs som objekt, vilket förminskar dem och gör dem utsatta. Den här filmen känns inte för mig särskilt obehaglig eftersom det är inprogramerat i mig att män också har andra sidor, att de har annat värde och att det inte är förnedrande för män att få sådan här uppmärksamhet av kvinnor.
  Jag tycker inte det ska vara dåligt att sexualisera/objektifiera varken män eller kvinnor ibland, det är dåligt när man sexualiserar/objektifierar ett kön helt och hållet och inte ger någon av deras andra sidor/kvalitéer något värde. När man lägger hela en människas värde i sexualiteten gör man ju det också lättare att förnedra och ta ifrån denna människa sitt värde (våldtäkt). Även hedersmord osv utförs ju på grund av att en kvinna tappar hela sitt värde genom att tappa sin sexualitet(eller oskuld) och det är där det går förfärligt fel.

  Jag skulle helst av allt vilja se att vi ska kunna sexualisera både kvinnor och män utan att detta på något sätt påverkar deras människovärde.

  Det här är bara spekulationer jag kom att tänka på när jag läste inlägget och vartefter när jag skrev, jag hoppas ingen tar illa upp. Jag tycker bara det är väldigt intressant och undrar hur ni andra tänker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation