blge lifestyle

Häj! Först och främst: tack för alla bös-åsikter! Och sorry för dålig uppdatering, jag å Sanna är lediga en vecka (!!!). Är hemma i dalarna och…har typ inget för mig? Mamma och pappa jobbar dygn… jag hänger med katterna, dricker zingo och provar outfits.

sFHcCR on Make A Gif, Animated Gifs

Letade febrilt efter min underschöna solglasögon-samling utan framgång. Samlade nämligen på massa *coola briller* när ja va frida siversen young…. Fattar inte varför man älskade att samla då??

Min barndoms samlingar:
–  frimärken
– glasfigurer från DUKA
– olika avbildningar av får (min syster samlade på älgsaker så jag blev tvungen att konkurrera m ngt :/)
– prispokaler
– vAcKrA mYsTiSkA sTeNaR
– äckliga sniglar i mitt pyramid-akvarium
– plastnappshalsband
– hockeybilder
– sand från olika öknar (hade från 1 st)

 

Skärmavbild 2013-02-24 kl. 10.36.48

 

Nu ske jag sätt mä på altanen med en apelsin å en bok å sola fram en fräken eller två. ÄLSKADE att sola när jag var yngre, gärna redan i feb/mars med folie å speglar å massa skit som ni ser här nedanför… vill gravt avråda från detta p.g.a. cancerrisk. Tänker alltid på Stephanie i Baywatch.

DSC02696

Drog även in bror min i det hela… :/DSC02699
HEPPÅRE!
/Frida

3 Thoughts on “blge lifestyle

  1. Käre jösses! Tycker mest om gitarrbrillerserna, rödkepsen, och slicktecknet, och din framtoning då, Tihi! Fridens liljor och hoppas att det går okej att vara ifrån den du har kär 🙂

  2. “sand från olika öknar (hade från 1 st)” hahaha. <3

  3. Jag skrattade rakt ut nar jag laste om sanden haha. Jag samlade ocksa pa sand fran oknar, jag hade fran en oken vaaaaaldigt lange. Nasta oken jag besokte var jag mycket aldre men tog anda med mig lite sand hem “for att komplettera samlingen” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation