Loooooond!!!

Hellöj!

Jag har varit i Lund på fezt. Inte för att någon jävel kommer känna sympati men vårt tåg var TRE TIMMAR försenat. <3 Veolia.

1Som ni förstår var vi överlyckliga.

3

Så vi gick till O’learys på centralen och betalade SJUTTIONIO KRONOR för en öl. Efter den gick vi till systemet och köpte 9 till som vi förtärde på tåget. Väl framme, cirkus klockan 01.30 träffade vi upp Oskar och hans crew som vi åkt ner för att fira.

Isak var redan på plats så vi gick till Kristoffers lägenhet och läste tidningen Body som Forte knyckt från jobbet.

9

Och så kom den stora dagen. Oskar och Kristoffer slog på stort och anordnade fetfekke i en gympahall. Där spelade vi Dodgeball i ca 20 minuter innan en snubbe drog axeln ur led.

7

Han hette Per och det verkade göra rätt ont. Så jag satte mig bredvid för att underhålla. Tillslut bad han mig gå. Då tänkte jag på er som inte bryr er och tog en dagens outfit bild istället.

4Per åkte till sjukhuset för att 3 praktikanter skulle få öva på att dra tillbaka den. Välfylld med smärtstillande mötta han sedan upp oss på den gemensamma Fondue-middagen på Stäket. Jag fick majs och sparris.

Sen gick vi till Oskars “lilla” lägenhet på cirka 930 kvm och drack kopiösa mängder öl. Dansade till skamlåtar och ojade oss över träningsvärken som redan kommit. Efter 13 timmars öldrickande åkte vi till Malmö för att återigen läsa Body som godnattsaga.

Dagen efter kunde jag ej gå p.g.a. kroppen sa nej till träning. Tog mig till Möllan och fiket Simpan för en frukostbuffé. Låg i deras soffa i cirka 5 timmar tills Alvedonen kickat in ordentligt och vi kunde fortsätta vår “dag på stan”. Vilket blev en kort dag då ALLT är stängt på söndagar i Malmö. Stod och hängde utanför en antikaffär i hopp om att ägaren skulle gå förbi och se mina suktande ögon efter ryska dockan som stod och retades i fönstret. Om någon som bor/besöker/är i Malmö. Kolla in hörnbutiken i riktning mot trekanten! De har rea på ryska dockor!!!! Men berätta fan inte vad ni fick dem för.

När två män försöker få den andra att “dra i fingret” samtidigt.

8Sen åkte vi tillbaka till Lund och den fantastiska lägenheten för att avnjuta en pruttsäker middag. Med träningsvärken från helvetet, den fantastiska bakfyllan och den gasiga magen satte vi oss på x-spytusen utan åksjukepiller.

/Sanna

One Thought on “Loooooond!!!

  1. Yo! Var ligger trekanten? Tänkte först du menade Triangeln…nej?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation